','

' ); } ?>

Αλενατορε: Αποκάλυψη τώρα!

Θα ξεκινήσω το σημερινό μπιλιετάκι με τα value bet της Γ΄ Εθνικής, με μια καυτή αποκάλυψη. Τις αποδόσεις της Bet365 για τη δική μας Γ΄ Εθνική στο στοίχημα, τις βγάζει ο… Ραζβάν Λουτσέσκου! Κι αν όχι ο ίδιος, κάποιος από το τιμ του που ενστερνίζεται τις… μοντέρνες ιδέες περί κράτους των Αθηνών, Βορρά – Νότου κοκ.

Value Bet στη Γ’ Εθνική

Γιατί ενώ στους δυόμιση ομίλους του βορρά, τα odds της Bet365 είναι ακριβή, όσο ροβολάμε προς τον Νότο, χάνουν εντελώς την καλίμπρα τους. Με κορυφή τον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, όπου πλέον τα odds της Bet365 είναι πηγή value bet.

Value Bet στοίχημα Γ΄ Εθνική ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ
5ος Όμιλος Γ΄ Εθνικής – Πηγή value bet

Όχι, δεν θα σου εξηγήσω πως και γιατί. Ψάξε και λίγο μόνος σου τα ματς. Δηλαδή τι περιμένεις από τον Αλενατόρε; Να σου πει για το πόσο δυνατή είναι η επιστροφή του Μάγγου στον πάγκο του Φωστήρα; Ή τη φόρμα του Εθνικού, έργο Βαγγέλη Χαντέ. Τον ΑΟΑΝ δεν τον είχες δει στο κύπελλο; Μόνο η Ελευσίνα θέλει ίσως έξτρα εξήγηση, αλλά αφού στη Γ΄ Εθνική δεν έχει VAR, μια χαρά είμαστε…

Το στοίχημα δεν είναι ΠΡΟΠΟ

Σου αφήνω εδώ και δύο ματσάκια που αν παίζαμε ΠΡΟΠΟ, θα τα “καρφώναμε” ξερά Χ. Δες λίγο τη βαθμολογία, πόσο συχνά (δεν) σκοράρουν οι ομάδες και το πρόγραμμα μέχρι το τέλος. Βάλε και στην εξίσωση το ότι μιλάμε για εμβόλιμα ματς για ερασιτέχνες και μου λες.

ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ

Bet Therapy Betting Tips

4 value bet το βασικό μας στοίχημα λοιπόν. Συν δύο “Χ” σαν “bonus track”! Αντί επιλόγου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον… Ραζβάν και την Bet365 για την αγαστή τους συνεργασία – Πάντα τέτοια!

Value bet στοίχημα Γ΄ Εθνική ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ
Το στοίχημα δεν είναι ΠΡΟΠΟ – τουλάχιστον όχι πάντα λέει ο ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ

📌 Ραντεβού στο Χαριλάου, για να δούμε πόσα γκολ του Κωνσταντέλια θα ακυρώσει το VAR για να μη χαλάσει η παράδοση των ορθολογικών δηλώσεων.

✅ Τα πάντα όλα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας μέχρι και τη Γ΄ Εθνική, μόνο στο Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.