','

' ); } ?>

Αλενατορε: Ντέρμπι κορυφής

Εκτάκτως Σάββατο σήμερα. Όχι επειδή ξανάρχισε η Σούπερ Λιγκ 2. Το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, ας το παίξουν στοίχημα μόνοι τους. Αν βρουν κανένα δηλαδή που να δέχεται ‘max bet’ πάνω από δέκα… δηνάρια. Ας είναι καλά η Γ΄ Εθνική με τα value bet της και τα ντέρμπι κορυφής της.

Value Bet στη Γ’ Εθνική

Τρία value bet σε “ντέρμπι κορυφής” στη Γ΄ Εθνική και το διπλό του Πανελευσινιακού στην Πάργα, έχει στο δισάκι του ο Αλενατόρε για σήμερα.

Και τα τρία ματς που θα δείτε στο παρακάτω πινακάκι με αποδόσεις, ακολουθούν το ίδιο μοτίβο. Ο μπουκ έχει πριμοδοτήσει υπερβολικά τους γηπεδούχους. Σε “ντέρμπι κορυφής”, χωρίς σημαντικές απουσίες και με τους φιλοξενούμενους να είναι, αν όχι καλύτερες, ισοδύναμες ομάδες με τους γηπεδούχους.

Το στοίχημα δεν είναι ΠΡΟΠΟ

Δηλαδή μιλάμε για παιχνίδια, που στο πάλαι ποτέ ΠΡΟΠΟ, θα τα λέγαμε “τριπλή παραλλαγή”. Για το Φωστήρας – Γιούχτας όμως, οφείλω να σημειώσω ότι είχε “ανοίξει” σε πιο λογική απόδοση – 1.85 ο άσσος.

Ο λόγος που το 1.85 έγινε 1.50 είναι μάλλον διττός: τζίρος από “σεσημασμένους” παίκτες στον Φωστήρα ή/και υποψίες περί μεροληπτικής διαιτησίας. Ο Αλενατόρε όμως γνωρίζει ότι οι παίκτες του Γιούχτα θα παίξουν για το διπλό. Και δεν θα είναι καθόλου έκπληξη…

ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ

Bet Therapy Betting Tips

Τρία value bet σε “ντέρμπι κορυφής” στη Γ΄ Εθνική λοιπόν σήμερα. Συν το διπλό του Πανελευσινιακού σε απόδοση 1.95 στην Πάργα.

ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ Value Bet στοίχημα στη Γ΄ Εθνική
Στοίχημα – Value Bet στη Γ΄ Εθνική από ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ

📌 Ραντεβού αύριο βράδυ, για να δούμε πόσα γκολ θα βάλει ο Κωνσταντέλιας στην ιδιαίτερη πατρίδα του…

✅ Τα πάντα όλα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας μέχρι και τη Γ΄ Εθνική, μόνο στο Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.