','

' ); } ?>

Αλενατορε: Τα πρώτα κάλαντα

Τα πρώτα κάλαντα του 2023 δεν θα μπορούσε παρά να είναι στο πιο value bet πρωτάθλημα του κόσμου. Εκεί που καλικάντζαροι και κοτζαμπάσηδες κάνουν πάρτι όλο το χρόνο και δεν τους φοβίζει αγιαστούρα καμιά. Φυσικά και μιλάμε για την θρυλική Σούπερ Λιγκ 2, τη λίγκα όπου η ομάδα που έχει παίξει την καλύτερη μπάλα, βρίσκεται στο χείλος της χρεωκοπίας.

Το Value Bet του Ολυμπιακού

Ο λόγος φυσικά για τον ΟΦ Ιεράπετρας. Απεργία των παικτών πριν τις γιορτές, όντας πολλούς μήνες απλήρωτοι, είδε κι αποείδε η διοίκηση και πούλησε τον μακράν καλύτερο παίκτης της (Αντερέγκεν) στην Κηφισιά.

ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ Value Bet. Στοίχημα. Bet Therapy
Ώρα για διόρθωση στην Ιεράπετρα

Παρεμπιπτόντως, o 23χρονος Αργεντίνος (με Ελβετική υπηκοότητα) την τελευταία διετία είναι ξεκάθαρα ο MVP της Σούπερ Λιγκ 2 και η κίνηση της Κηφισιάς είναι ξεκάθαρη δήλωση προθέσεων.

Τα πρώτα κάλαντα λοιπόν έχουν ήδη κουδουνίσει και μετά τον Αντερέγκεν πιθανότατα θα πάρουν κι άλλοι σειρά. Σε κάθε περίπτωση περιμένω αναπόφευκτη “διόρθωση” στην απόδοση και κατάταξη του πολύ άνετου βαθμολογικά ΟΦΙ.

Οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού Β παίζουν καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο κι ας μην αντικατοπτρίζεται στη βαθμολογία. Αν πχ πιάσουν αντίστοιχη απόδοση με το ματς της Καλλιθέας – όπου ο Μαρινάκης εξαπέλυσε μύδρους κατά της διαιτησίας – θα κερδίσουν εύκολα και με Over στην Κρήτη σήμερα!

Στοίχημα: Η ευκαιρία της Επισκοπής

📈 ΠΑΟ Ρουφ – Επισκοπή στην τελευταία ευκαιρία και των δύο. Με τη διαφορά ότι η γηπεδούχος δεν έχει ούτε ομάδα, ούτε προπονητή (εκτός κι αν κανείς θα θυμάται το όνομα Γκούμας σαν κόουτς και όχι σαν μπασκετικό). Ενώ η Επισκοπή έχει και βάσεις και τον πολύπειρο Κώστα Ανυφαντάκη στον πάγκο της.

ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ

Bet Therapy Betting Tips

Στο καρνέ του Αλενατόρε ξεχωρίζει μακρά το 2 DNB του Ολυμπιακού Β στο 3,25. Δεν είναι αμελητέα όμως, ούτε το 1,88 στο 2 DNB της Επισκοπής, ούτε ο άσσος της ΑΕΛ στο ντεμπούτο του Ταουσιάνη στον πάγκο της!

Value Bet Αλενατορε. Στοίχημα. Bet Therapy
Το στοίχημα του Αλενατορε

✅ Τα πάντα όλα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας μέχρι και τη Γ΄ Εθνική, μόνο στο Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.