','

' ); } ?>

Καθηγητής Μυστήριος: Ο Αστερίξ στην Αρμορική

Εννοείται πως όποιος έχει διαβάσει Αστερίξ κατέχει πως το κομμάτι από τις εκβολές του Λίγηρα έως, μέχρι τις εκβολές του Σηκουάνα, είναι το πιο κέλτικο της Γαλλίας. Για μπάλα και στοίχημα, αυτό σημαίνει πολλά. Terre du football λένε τη Βρετάνη – Αρμορική είναι το κέλτικο της όνομα – οι Γάλλοι. Και terre du value bet ο Καθηγητής Μυστήριος.

Match of the Day

Προφανώς και match of the day δεν είναι τα απολειφάδια των προκριματικών του Euro 2024. Από τη στιγμή που η κλήρωση του Κυπέλλου Γαλλίας είχε κέφια και έβγαλε Βρετανικά (της Αρμορικής δηλαδή) ντέρμπι, εκεί θα πάμε.

Η Saint-Brieuc έχει αντιμετωπίσει δύο φορές την Concarneau. Πριν δύο χρόνια την απέκλεισε στα πέναλτι, αλλά πέρυσι έχασε 0-2. “Φέτος είναι η ξανά η σειρά μας”, δηλώνει ευθαρσώς ο αρχηγός της γηπεδούχου. Η οποία έχει πολύ καλύτερες πιθανότητες από όσο λένε τα 9αρια του άσσου.

Καθηγητής Μυστήριος - Coupe de France value bet
Καθηγητής Μυστήριος – Coupe de France value bet

Value Bet of the Day

Η πολύ πιθανή πρόκριση της Les Herbiers είναι ο ορισμός του value bet. Και ο ξερός άσσος στο 4.00+ επίσης. Καλή ομάδα Δ’ Εθνικής με ιδιότυπη έδρα και ιστορία, υποδέχεται ομάδα που παλεύει να σωθεί στη Ligue 2. Διόλου απίθανο να παίζουν και οι δύο στη Γ΄ Εθνική του χρόνου.

Coupe de France Betting Tips 💣

Για ψαγμένο στοίχημα στη Μαύρη Ήπειρο, τσεκάρετε τον Φλάινγκ Ντάτσμαν. Εμείς θα μείνουμε κολλημένοι στην παλίρροια της Μάγχης και τις εκπλήξεις που μπορεί να ξεβράσει.

Λένε πως τα κύπελλα είναι οι διοργανώσεις των εκπλήξεων. Ειδικά το γαλλικό όμως, το περίφημο Coupe de France, έχει τη μεγαλύτερη συχνότητα από οποιοδήποτε άλλο. Ο καιρός γαρ εγγύς…