','

' ); } ?>

Προγνωστικά Euro 2024: Η ώρα του σταφ

Τελική ευθεία προκριματικών Euro 2024. Σε αυτή την καμπή δεν υπάρχουν value bet. Υπάρχουν όμως δύο σημεία που παίζονται στοίχημα. Τσέκαρε εδώ όλα τα προγνωστικά Euro 2024 του Bet Therapy.

Στοίχημα στο κάζο της Σκουάντρα Ατζούρα

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο χουνέρι στο διεθνές ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια από αυτό που έχουν κάνει (δις) οι Σκοπιανοί στους “φρατέλους”. Ειδικά το πρόσφατο κάζο στο Παλέρμο (0-1 και αποκλεισμός από το Μουντιάλ στο Κατάρ) είναι πιο νωπό και από βούτυρο Κερκύρας.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο εκτιμώ πως ο Σπαλέτι δεν θα ρισκάρει το παραμικρό. Θα έχει φτιάξε τους παίκτες του να κερδίσουν με όσα περισσότερα μπορούν. Το Ολίμπικο θα βράζει και ένα σκορ τύπου 5-0 δεν είναι καθόλου απίθανο. Ειδικά όταν έχεις απέναντι σου αδιάφορους Βαλκάνιους.

Δεν είναι Value Bet αλλά…

Δεν είναι value bet στο 1.85 το διπλό της Αλβανίας στη Μολδαβία. Όσο όμως διαβάζουμε πως περί τεράστιας ευκαιρίας “να μετατρέψουμε αυτές τις ιστορικές στιγμές αξέχαστες για το μολδαβικό λαό”, μας πιάνουν τα γέλια.

Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο, αλλά η Μολδαβία έχει φτάσει ήδη με πλεόνασμα… κωλοφαρδίας ως εδώ. Και η Αλβανία είναι απλά κλάσεις ανώτερη ομάδα. Και από τη στιγμή που με διπλό σφραγίζει το εισιτήριο της πρόκρισης, ακόμη και το 1.85 μας κάνει.

Προγνωστικά Euro 2024 Bet Therapy

Στοίχημα Euro 2024 - Κάτι σαν value bet
Στοίχημα Προγνωστικά Euro 2024 – Κάτι σαν value bet