','

' ); } ?>

Καθηγητής Μυστήριος: Double για 9.90

Το στοίχημα (όπως και το ποδόσφαιρο) δεν είναι πυρηνική φυσική. Καταστρώνεις ένα πλάνο, κάνεις και δυο παραδοχές και παίζεις με τις πιθανότητες. Αν οι παραδοχές αποδειχθούν ορθές, τότε έχεις value bet και αντιστροφή της γκανιότας.

Στοίχημα στο FA Cup

Η βασική παραδοχή στο Χαλ – Μπέρμιγχαμ, είναι πως τα αποδυτήρια των “μπλε”, είχαν απαυδήσει με τις μεθόδους του Wayne Rooney. Εξάλλου ο Ρούνεϊ ανέλαβε την Μπέρμιγχαμ στην 5η θέση με μεγαλεπήβολα σχέδια και την αφήνει στην 20η θέση.

Η παραδοχή λοιπόν είναι πως οι παίκτες των “μπλε” θα βγάλουν άμεση αντίδραση. Το κύπελλο μπορεί να σώσει τη χρονιά και η Χαλ προσφέρεται καθώς έχει προτεραιότητα τα πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ.

Value Bet στην Πορτογαλία

Βορεινό ντέρμπι μίσους το Μπράγκα – Γκιμαράες. Και μαντέψτε ποια είναι η πιο βαριά φανέλα. Η Γκιμαράες είναι στα πολύ καλά της, η Μπράγκα δεν έδειξε καθόλου στα ντουζένια της στο (πλασματικό) 1-3 επί της Κάζα Πία και έχει και δύο κομβικές απουσίες.

Καθηγητής Μυστήριος: Double για 9.90

Με δύο κλασσικές και απλές στην ανάγνωση επιλογές σήμερα. Στη Μπέρμιγχαμ κρατάω το ξερό διπλό γιατί θεωρώ (να άλλη μια παραδοχή) ότι η Χαλ δεν θέλει επαναληπτικό. Στη Γκιμαράες πάω με κάλυψη λόγω του χαρακτήρα ντέρμπι. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και τύχη!

Καθηγητής Μυστήριος: Value Bet Σαββάτου
Καθηγητής Μυστήριος: Value Bet Σαββάτου

🌍 Για μαύρους κύκνους και στοίχημα αλάνας, τσεκάρετε τα value bet του Φλάινγκ Ντάτσμαν. Ημερολόγια καταστρώματος για τα πιο μακρινά και παράξενα ταξίδια στις θάλασσες του στοιχήματος.

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.