','

' ); } ?>

Πίσω από τη βιτρίνα

Στο στοίχημα ο παίκτης είναι θεός. Αυτός αποφασίζει αν και πότε και κυρίως τι θα παίξει. Έχει την πολυτέλεια να κάτσει όσο θέλει μπροστά στη βιτρίνα του μπουκ. Και να ψάξει ακριβώς το value bet που θέλει ή να διαλέξει αυτό που θα του χτυπήσει στο μάτι. Δυστυχώς όμως οι μπουκ είναι εντελώς άθεοι.

Στείρα μέρα σήμερα, οπότε αντιγράφουμε στεγνά το κείμενο του Καθηγητή Μυστήριου από το Match Money.

Προγνωστικά στοιχήματος: Πίσω από τη βιτρίνα

Και έχουν και το διαβολικό εργαλείο της γκανιότας. Αλλά θα κέρδιζαν ακόμη και χωρίς αυτό. Γιατί όπως όλα τα πλεονεκτήματα όμως, έτσι και αυτά του παίκτη, είναι διπλής όψεως. Και μπορούν εύκολα να γυρίσουν σε μπούμερανγκ. Με πρώτο και καλύτερο την ψευδαίσθηση ότι θα κερδίσει που υποδαυλίζει την επίπλαστη ανάγκη του για συμμετοχή.

Ταυτόσημο φυσικά είναι και το πρόβλημα του tipster. Ο οποίος είναι “υποχρεωμένος” να κάνει προτάσεις σε συστηματική βάση. Άσε που την βιτρίνα τη στήνει ο Μπουκ. Οπότε θα σου βάλει φάτσα κάρτα αυτά που αυτός θέλει να δεις. Και θα κρύψει αυτά που δεν θέλει να πάρει παιχνίδι.   

Value bet στοίχημα betting tips
Πολλοί οι κουβάδες οπότε κάνουμε break με Καθηγητή Μυστήριο

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου: Το Καθαρτήριο

Και κάπως έτσι, αντί την ατζέντα να την ορίζει ο “θεός” παίκτης, την ορίζει ο… αθεόφοβος Μπουκ. Και αντί κάτω από τέτοιες συνθήκες να μείνεις αμέτοχος, καρφωμένος δίπλα στην ομπρέλα στην παραλία μέχρι να σβήσει ο ήλιος, κοιτάς τι θα παίξεις.

Παγιδευμένος μεταξύ κλιματιστικού, τρομολαγνείας, netflix και τζάμπα μαγκιάς στα social media. Μια ζωή δυο πόντους έξω απ’ τη ζωή. Παγιδευμένος στο Καθαρτήριο, μεταξύ ταμείου και του γκολ στο 90΄ που χάλασε το παρολί. Βρίζοντας θεούς και δαίμονες. Πάλι το στήσανε οι μπουκ…

Value Bet of the Day: θεϊκό trixie

Όπως καταλαβαίνετε, ο Μυστήριος δεν έχει καμία όρεξη για στοίχημα σήμερα. Αλλά μιας και ήρθαμε εδώ, ρίξε μια ματιά στο παρακάτω… θεϊκό trixie. Το μόνο που μπορώ να σου πω, είναι ότι για το δικό μου ζύγι, οι αποδόσεις είναι τσιμπημένες.

Τα Value Bet του Καθηγητή Μυστήριου 

15:15 Βαντούζ – Σιόν 2 (2,60) – Ελβετία

16:00 Νόρσεπινγκ – Ντέγκερφορς 2DNB (4,00) – Σουηδία

22:00 Έβερτον – Ουνιόν Εσπανιόλα 2 (3,60) – Χιλή