','

' ); } ?>

Κουπόνι Σαββάτου: Γκατούζαρος

Το μεγάλο στοίχημα της Μαρσέιγ κάθε χρόνο είναι να τα βρει με τους οπαδούς της. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερο value bet από την πρόσληψη του Γκατούζαρου. Ιδανικό ταίριασμα με την ιδιοσυγκρασία και τον παλμό της πόλης.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Έτσι τα βλέπουμε τα πράγματα εδώ στη Μαρσίλια μάγκες. Αλλάζουν τα κόζια με τον Γκατουζάκη. Η Μαρσέιγ παίζει πάντα σαν εντός έδρας στο Πριγκηπάτο. Βάλε και τις απουσίες της Μονακό και πάμε για διπλό.

Προγνωστικά Στοιχήματος

“Παίξε σωστά κι ας χάσεις” και… γύρω, γύρω μέλισσες! Αυτά είναι καθρεφτάκια για ιθαγενείς και γκουρού του στοιχήματος. Εμείς εδώ παίζουμε στοίχημα λιμανίσιο. Βλέπουμε μπαλίτσα και ζυγίζουμε αντιπάλους. Value bet και πράσινα άλογα…

Έτσι πάμε ταμείο. Όσο πιο συχνά μπορούμε. Ακόμη και σε απόδοση 1.70 ή 1.80 – δηλαδή σου δίνει καμιά τράπεζα ποτέ τέτοιο τόκο. Τι να το κάνω το value bet όταν έχω χάσει την κάβα μου. Δεν είμαστε όλοι Κασελάκης. Ούτε έχουμε θείο Τομ Πάπας από το Αμέρικα όπως ο Πιερικός.

Στοίχημα – Πάμε Ταμείο

Σκασμένη από τα συνεχή ματς η Λάτσιο. Ο Σάρι το έχει τάμα να μην κάνει rotation. Ο Πιόλι πάλι μεσοβδόμαδα ξεκούρασε τη μισή ομάδα. Και δεν έχει καλύτερο από το να κερδίζει τον ημιπαράφρονα πρώην εργοδότη του.

🧊 Κρύο πιάτο η εκδίκηση. Και ο προπονητής της Σεντ Ετιέν, έχει κάτι προηγούμενα με το City Group. Εύκολο διπλό στην Τρουά και χορτασμένο στοίχημα για μας.

Le Marseillais – Στοίχημα θα πει ταμείο

stoixima Στοίχημα Le Marseillais - Όχι άλλα value bet
Στοίχημα Le Marseillais – Όχι άλλα value bet

💡 Τα πιο ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.