','

' ); } ?>

Πριν τα Φώκλαντ

Εμείς που είμαστε οπαδοί της Τότεναμ πριν από τον πόλεμο των Φώκλαντ, βρισκόμαστε σε προφανή αμηχανία. Κι αν ο Άγγελος Ποστέκογλου κάνει το θαύμα; Μέχρι και το σπίτι που έμενε στα Ψηλά Αλώνια θα γίνει τόπος προσκυνήματος για Αγγλάρες τουρίστες πριν πάρουν το πλοίο για το Ζάντε.

Εξ’ άλλου και ο ίδιος ο κόουτς, για τους ίδιους λόγους κούμπωσε στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν.

“I remember Ricky Villa and Ossie Ardiles, absolutely. I remember that FA Cup final. They were my best childhood memories, I’ve said it before, because it was me and my dad, 2am.

That’s me as a young boy, sitting on a couch watching a game of football. Glenn Hoddle, an absolute master and those kind of players resonate around the world…”

Στοίχημα Πρέμιερ Λιγκ

Στοίχημα τη Δευτέρα δεν παίζουμε. Πόσο μάλλον στην Πρέμιερ Λιγκ. Όταν όμως η αγαπημένη Τότεναμ γυροφέρνει την γκέλα και ο Ποκετίνο επιστρέφει (σαν αντίπαλος) στη Γη της Επαγγελίας, το μυαλό γλιστρά στην κόντρα.

Ευτυχώς υπάρχει και ο Μπουκ να απαλύνει τις τάσεις. Με το σετ υποψιασμένο μεν, αλλά και κάτι απίθανα 4αρια στην ισοπαλία. Μια ισοπαλία που αφενός θα τους βρει όλους με ζεστές χειραψίες, σχεδόν αγκαλιά, στο φινάλε. Και αφετέρου γιατί έχει εξ ορισμού πάνω από 33% πιθανότητες και μας τη δίνουν στο 4.00+