','

' ); } ?>

Πρέμιερ Λιγκ: Ο πύργος της Βαβέλ

Η μεγάλη είδηση της Παρασκευής για την Πρέμιερ Λιγκ, ήταν ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, διαψεύδοντας όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του επόμενου προπονητή Πρέμιερ προς απόλυση, ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2025, δείχνοντας έμπρακτα την αμέριστη εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπο του.

Πολύ ωραία όλα αυτά και θεωρητικά ο Στιβ Κούπερ, μπορεί πλέον να δουλέψει απερίσπαστος και να προσπαθήσει να κάνει ομάδα το συνονθύλευμα των μεταγραφών (21 φέτος συν δέκα από πέρυσι) που έχει στη διάθεση του.

Στην πράξη όμως μιλάμε για έναν ακραιφνή Εγγλέζο, με καταβολές παλιάς κοπής, που καλείται να διαχειριστεί, ένα πολυεθνικό μωσαϊκό ετερόκλητων παικτών, που δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ σε αγγλικό γήπεδο, έναν πραγματικό πύργο της Βαβέλ! Δες εδώ όλες τις αναλύσεις Πρέμιερ Λιγκ του Bet-Therapy.

Προγνωστικά Πρέμιερ: Σε άλλο μήκος κύματος;

Θα τα καταφέρει ο Κούπερ, κανείς δεν ξέρει! Θα του δοθεί η απαιτούμενη πίστωση χρόνου; Πολύ αμφιβάλλω, πόσο μάλλον όταν από προχθές, έχει και νέο τεχνικό διευθυντή πάνω από το κεφάλι του, τον Ιταλό Φιλίπο Ζιράλντι, με τον οποίο δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος.

Όχι βέβαια ότι η Άστον Βίλα βρίσκεται σε πολύ διαφορετική φάση. Η πίεση και η αμφιβολία για το τον Στίβεν Τζέραρντ παραμένει, με τη διαφορά ότι έρχεται από 5 πολύ τονωτικούς βαθμούς και βελτιωμένες εμφανίσεις στα τελευταία τρία (μεταξύ των οποίων και το 1-1 με την Μάντσεστερ Σίτι).

Οι βαθμοί της Αστον Βίλα πάντως, ήρθαν και με αρκετό κυνισμό, χωρίς ακριβώς να θέλγει με την απόδοση της στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά με το διπλό να έχει πιεστεί στο 2,10 δεν σου δίνει και πάτημα να πιαστείς. Δηλαδή πληρείται μεν το προβλεπτικό σκέλος, αλλά δεν υπάρχει value bet. Και το στοίχημα θα είναι πάντα παιχνίδι αποδόσεων…