','

' ); } ?>

Μαθήματα Τένις: Indian Wells Semi Finals (M)

Δεν τα κατάφερε η Μαρία χθες. Τρομερή η Ριμπάκινα, κατάπιε την Σφιάντεκ σε value bet απόδοση. Για να δούμε αν θα έχουμε αντίστοιχη έκπληξη στους ημιτελικούς των ανδρών. Δύσκολα θα απειληθεί ο Μεντβέντεφ, ο Σίνερ όμως είναι για στοίχημα. Tσέκαρε εδώ όλα Μαθήματα Τένις και τα προγνωστικά στοιχήματος του Bet Therapy.

Μαθήματα Τένις

“To ATP έπρεπε να έχει κάνει ελέγχους στα τερέν. Έπρεπε να έχει κάνει δοκιμές σχετικά με την ταχύτητα τους. Είμαι σπεσιαλίστας στις σκληρές επιφάνειες και μπορώ να σας πω στα σίγουρα ότι αυτές εδώ δεν είναι. Αυτό το κορτ είναι ντροπή για το άθλημα μας”.

Ξαναβάζουμε τα λόγια του Μεντβέντεφ. Όχι για να τον παίξουμε κόντρα. Μόνο αν είναι τραυματίας έχει τύχη ο Τιαφόε. Τα βάζουμε γιατί εν μέρει εξηγούν γιατί είναι μάλλον λάθος η απόδοση του Αλκάραθ.

Προγνωστικά Τένις ATP – Στοίχημα

Είναι αλήθεια πως ο Αλκάραθ έχει πιο ψηλό potential από τον Σίνερ. Στην παρούσα φάση όμως, είναι περίπου ισάξιοι. Μάλιστα, ο Ιταλός έχει καλύτερο ρυθμό. Ειδικά σε σκληρά τερέν. Άλλωστε ο Αλκάραθ μέχρι μια βδομάδα πριν, έπαιζε στο χώμα.

Μαθήματα Τένις. Στοίχημα. Bet Therapy. προγνωστικά τένις value bet
Μαθήματα Τένις – Value Bet στους ημιτελικούς του ATP Indian Wells

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο βραδινός ημιτελικός θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Μοιάζει για ματς πολύ κοντά στο 50% – 50%. Αυτό καθιστά αυτόματα value bet το στοίχημα στον Σίνερ. Λόγω συμφέρουσας απόδοσης (2.60).

Εξάλλου είναι νωπός ακόμη στη μνήμη το συγκλονιστικό μεταξύ τους ματς στο US Open. Ένα ματς που μας είχε χαρίσει απίθανους πόντους. Τότε κέρδισε 3-2 (από 1-2) ο Ισπανός. Ήταν όμως σε σαφώς καλύτερη φόρμα από ότι σήμερα.

Προγνωστικά Σάκκαρη Value Bet

Δεν έκανε κάτι λάθος χθες η Μαρία. Απλά η Σαμπαλένκα ήταν άπαιχτη. Όπως δεν έκανε τίποτα λάθος και η Σφιάντεκ. Το τένις που έπαιξε η Ριμπακινα ήταν εξωπραγματικό. Πάμε για έναν συγκλονιστικό τελικό Γυναικών στο Tennis Paradise. Περισσότερα αύριο…

🎾 Bet Therapy Tennis Betting Tips

00:00 Alcaraz v Sinner 2 (2.60) ☁ ATP Indian Wells

👁‍🗨 Δείτε καθημερινά τις εμπεριστατωμένες αναλύσεις, έμπειρα value bet και προγνωστικά στοιχήματος με… παραπεμπτικό από το Bet Therapy για μοναδικά Tennis Betting Tips.

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.