','

' ); } ?>

Μαθήματα Τένις: Monte-Carlo D2

Δεν υπάρχει πιο ωραίο μέρος ίσως να παίζεις και να βλέπεις Τένις από το Μόντε Κάρλο. Με θέα το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου στο πρώτο Masters 1000 της χωμάτινης σεζόν. Εκεί που το στοίχημα και τα value bet εξαρτώνται από την τέχνη των παικτών και όχι την ταχύτητα του σερβίς και την κτηνώδη δύναμη. Δείτε εδώ όλα Μαθήματα Τένις και τα προγνωστικά στοιχήματος του Bet Therapy.

Μαθήματα Τένις – ‘Une toile d’artiste’

“Στη σκληρή επιφάνεια, αρκεί να είσαι απλώς μια μηχανή με αξιόπιστες αντιδράσεις και ρεφλέξ. Αυτό όμως δεν είναι πραγματικό τένις. Όταν η επιφάνεια είναι υπερβολικά γρήγορη, δεν αφήνει περιθώριο για δημιουργία.

Στο χώμα πρέπει να δουλέψεις για κάθε πόντο, να καταστρώσεις στρατηγική, να βρεις τις σωστές γωνίες, να προβλέψεις γλιστρώντας την απάντηση του αντιπάλου. Το χώμα είναι σαν τον καμβά του καλλιτέχνη. Όλη η ομορφιά κρύβεται στον αυτοσχεδιασμό της επόμενης πινελιάς”.

Προγνωστικά Τένις ATP – Στοίχημα

Πολύ ωραία τα λέει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο σημερινό φύλλο της L’ Equipe ενόψει της έναρξης του εμβληματικού τουρνουά του Μόντε Κάρλο. Σε αυτό το μήκος κύματος θα κινηθούμε αυτή την εβδομάδα.

Ψάχνοντας value bet σε “αρτίστες” με ποικιλία χτυπημάτων κόντρα σε παίκτες που στηρίζονται κυρίως στο σερβίς τους, όπερ νοιώθουν ανοίκεια στο χώμα.

Bet Therapy Tennis Betting Tips Στοίχημα Value Bet
Tennis Betting Tips – Στοίχημα στο Μόντε Κάρλο

Με μια προφανή δυάδα θα ξεκινήσουμε τον στοιχηματικό μας περίπλου στο τουρνουά. O Ivashka έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση και στα δύο του ματς. Στο χώμα έχει σαφές πλεονέκτημα (λόγω footwork) έναντι του Βρετανού Evans.

O Musetti θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα “dark horse” στα χωμάτινα τουρνουά φέτος. Η ικανότητα του να βρίσκει δύσκολες γωνίες, θα δυσκολέψει τους πάντες. Παράλληλα έχει κάνει σημαντική πρόοδο και στην ψυχολογική διαχείριση των αγώνων του. Και στο τένις, το σταθερό μυαλό συνεπάγεται νίκες.

Προγνωστικά Τσιτσιπάς

Αγαπημένο τουρνουά του Στέφανου Τσιτσιπά το Μόντε Κάρλο και η κλήρωση του επιφύλαξε ευνοϊκή μεταχείριση. Εάν είναι όντως καλά όπως λέει, μπορεί να φτάσει άκοπα μέχρι τον ημιτελικό (Ρούμπλεφ) πριν τον δυνητικό τελικό με Τζόκοβιτς.

Σήμερα, αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στον Benjamin Bonzi. Ο Γάλλος προέρχεται από τραυματισμό στην Μασσαλία που τον άφησε εκτός του Αμερικανικού Τουρ. Παρότι έχει μεγαλώσει στο χώμα, το στιλ του ταιριάζει περισσότερο στις σκληρές επιφάνειες.

🎾 Bet Therapy Tennis Betting Tips

15:30 Miomir Kecmanovic vs Lorenzo Musetti 2 (1.88) ☀ ATP Monte-Carlo Masters 1000

15:30 Daniel Evans vs Ilya Ivashka 2 (1.68) ☀ ATP Monte-Carlo Masters 1000

👁‍🗨 Δείτε καθημερινά τις εμπεριστατωμένες αναλύσεις, έμπειρα value bet και προγνωστικά στοιχήματος με… παραπεμπτικό από το Bet Therapy για μοναδικά Tennis Betting Tips.

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.