','

' ); } ?>

Μαθήματα Τένις: Value Bet Oct 17

Τα Indoor τουρνουά στο τένις έχουν τους δικούς τους σπεσιαλίστες και ιδιαιτερότητες στο στοίχημα. Τα value bet είναι πιο δύσκολα και στηρίζονται περισσότερο στο κίνητρο. Δες εδώ όλα τα Μαθήματα Τένις και τα προγνωστικά στοιχήματος του Bet Therapy.

Προγνωστικά Τένις ATP Finals

Βρισκόμαστε στην εποχή της σεζόν που το στοίχημα στο τένις βλάπτει σοβαρά την τσέπη. Εκτός κι αν μπορείς να διακρίνεις ποιος θα παίξει πιο κοντά στο ταβάνι του. Αν δηλαδή και που υπάρχει value bet.

Στοίχημα ATP

Αγαπημένο ATP τουρνουά αυτό της Αμβέρσας, θα μας απασχολήσει για στοίχημα. Με το προφανές φαβορί του Ντομινίκ Τιμ στο τέλος της βραδιάς. Και του Σεφτσένκο νωρίτερα.

WTA Value Bet

Υπάρχει αβαντάζ έδρας στο τένις. Σε χώρες σαν την Ρουμανία και indoor τουρνουά, μάλλον ναι. Περιμένω να το επιβεβαιώσει η Elena-Gabriela Ruse. Η οποία παρεμπιπτόντως δεν υπολείπεται ούτε σε ταλέντο, ούτε σε ετοιμότητα και κυρίως κίνητρο – το σημαντικότερο σε αυτή την καμπή της σεζόν – της Αμερικανίδας Παρκς.

🎾 Bet Therapy Tennis Betting Tips – Στοίχημα

Τρία value bet σε Ρουμανία και Βέλγιο. Μέτριο ποντάρισμα πάντως, λόγω καμπής της σεζόν.

Προγνωστικά Τένις ή value bet
Προγνωστικά Τένις ή value bet ?

👁‍🗨 Δες κάθε μέρα τις εμπεριστατωμένες αναλύσεις, έμπειρα value bet και προγνωστικά στοιχήματος με… παραπεμπτικό από το Bet Therapy για μοναδικά Tennis Betting Tips.

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.