','

' ); } ?>

Αύγουστος στο Νησί

Φυσικά Αύγουστος στο Νησί, δεν σημαίνει μελτέμια και θρακιάδες. Αύγουστος στο Νησί θα πει… BBC ή έστω beach bar με γιγαντοοθόνη. Που πχ προβάλει Ipswich v Stoke. Στοίχημα στο UK Coupon και value bet στο διπλό.

Ο ορισμός του Value Bet

Για πολλούς το στοίχημα, αρχίζει και τελειώνει Σάββατο απόγευμα. Τότε που παίζει μπάλα η Μέκκα του Ποδοσφαίρου και του στοιχήματος. Το πατροπαράδοτο UK Coupon. Εκεί που βρίσκει φουλ δράση το ρητό: “ένα αουτσάιντερ που κερδίζει κάπου, κάπου, είναι πιο καλή κονόμα από ένα φαβορί που χάνει κάπου, κάπου”. Ο ορισμός του value bet.

Θα μου πεις, ακόμη και το UK Coupon δεν έχει καμία σχέση με πριν 20 χρόνια. Προφανώς και όχι. Ειδικά η Championship είναι μια λίγκα που έχει αλλάξει σχεδόν σε όλα. Αυτό όμως που μένει ανόθευτο ακόμη και στους modern football καιρούς, είναι το fair play και το ασίγαστο πάθος μέχρι το έσχατο σφύριγμα. Ακόμη και στο πιο αδιάφορο βαθμολογικά ματς. Κάτι που συνεπάγεται value bet.

Στοίχημα στην Πρέμιερ

Στις 17 Νοεμβρίου του 2022 ο Rob Edwards – 20 μέρες άνεργος μετά την απόλυση του από την Γουότφορντ, ανέλαβε τη Λούτον. Η συνέχεια μοιάζει σαν παραμύθι. Τρελή πορεία με πενιχρά μέσα και άνοδος στην Πρέμιερ Λιγκ. Με καλή μπάλα και τρομερή χημεία και ομαδικό πνεύμα.

Όλοι βέβαια την θεωρούν καταδικασμένη στην Πρέμιερ Λιγκ. Τόσο στο σύνολο της σεζόν, όσο και στην πρεμιέρα με την εξαιρετική Μπράιτον. Ας δούμε όμως πρώτα τους “γλάρους” χωρίς τους παικταράδες ΜακΆλιστερ και Καϊσέδο. Πολύ έξυπνες προσθήκες η Λούτον, κανένα αποτέλεσμα δεν θα είναι έκπληξη.

Πλιάτσικο στην Τσάμπιονσιπ

👁‍🗨 Εντυπωσιακό το μπάσιμο στη σεζόν της Στόουκ. Θα έπρεπε να είναι πιο κλειστό το odds set στην Ίπσουιτς. Ματς για 2.40+ και όχι για 2.10.

⛔ Ίδια ιστορία και στο Μπέρμιγχαμ – Λιντς, αλλά εδώ η αγορά διόρθωση. Το αρχικό 1.85 στο διπλό έχει ανέβει στο 2.20 οπότε πάσο.

✅ Από φαβορί κρατάμε το διπλό της Μπλάκμπερν. Και λόγω εικόνας στην πρεμιέρα – η ομάδα του Τόμασον έχει πολύ ταλέντο – και λόγω της τραγικής άμυνας της Ρόδεραμ.

Football League

📉 Δεύτερο φαβορί της ημέρας, το πολύ πιθανό διπλό της Μπόλτον στο Τσέλτεναμ. Μεγάλη η απόσταση των δύο ομάδων. Ειδικά στο επιθετικό σκέλος. Αν δεν είχε διαλυθεί η απόδοση από το 2.25 στο 1.85 όμως.

✅ Με κάθε λογής προβλήματα η Νιούπορτ (οικονομικά και αγωνιστικά). Πολύ καλή εικόνα και στα δύο της ματς η Ντονκάστερ. Προφανής επιλογή το διπλό στο 3.30+

💣 Τρανταχτά τα αμυντικά κενά της Σουίντον. Κλασσική περίπτωση ομάδας για value bet η Κρου. Μια χαρά οτιδήποτε πάνω από 4.00 στο διπλό.

Bet Therapy Value Bet

Συνοψίζουμε τα value bet στο σημερινό UK Coupon. Το στοίχημα βέβαια είναι πάντα προσωπική υπόθεση. Ο καθένας κρατάει αυτό που του ταιριάζει. Και κάνει τα κουμάντα του…

UK Coupon value bet στοίχημα
UK Coupon Value Bet

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.