','

' ); } ?>

Νύχτα Στάσου – Canadian Bet

NOCHES DE FÚTBOL που στο στοίχημα θα πει Νύχτα Στάσου! Σαν απτάλικο ζεϊμπέκικο που αντιλαλεί από τις νυχτερινές βάρδιες στα βαπόρια, μέχρι την 30η λεωφόρο της Αστόρια. Εκεί που το Antepost στοίχημα του Παναθηναϊκού δίνει πάσα στο value bet του Vancouver…

NOCHES DE FÚTBOL – Προγνωστικά MLS

Μπορεί τα μεταμεσονύχτια ματς να φέρνουν κατά νου Λατινική Αμερική, αλλά στο στοίχημα δεν πάει πίσω το MLS. Ένα πρωτάθλημα που κάθε χρόνο είναι και καλύτερο. Τόσο για τον θεατή, όσο και για τον παίκτη του στοιχήματος.

Θα τολμούσαμε τον παραλληλισμό ότι θυμίζει λίγο… Ευρωλίγκα. Κυρίως γιατί το επίπεδο του μέσου ρόστερ είναι πανομοιότυπα υψηλό. Οπότε ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον καθένα. Ανεξάρτητα από το τι λέει η βαθμολογία.

Παράλληλα, σε συνδυασμό με τα ταξίδια και τις ιδιαιτερότητες των κατά τόπους εδρών (ακόμη και τα timezone) δημιουργούνται ιδιότυπες φόρμες. Που ευνοούν τον προσεχτικό παίκτη που στήνει καρτέρια για value bet.

Καναδικά Value bet

Δύο καναδικές ομάδες έχουμε ξεχωρίζει για απόψε. Που συνδυάζουν αγωνιστική εικόνα με value bet απόδοση.

💣 Το μπαμ της νυχτιάς είναι αυτό που θα σκάσει στο Σινσινάτι. Το οποίο μπορεί να μετράει 6/6 εντός έδρας, αλλά όλες οι νίκες του ήταν στο γκολ. Το δε Μόντρεαλ έρχεται από 4 σερί νίκες χωρίς καν να δεχθεί γκολ (8-0). Γιατί να μην κάνει και μια 5η σερί με το ίδιο σκορ (0-2);

Στοίχημα στο Βανκούβερ

Δεν πείθει με τις εμφανίσεις του το Ντάλας. Εξαιρετική η συνολική εικόνα του Βανκούβερ. Όταν σου δίνουν ματς του 2.45 στο 2.10 λες ευχαριστώ και παίζεις στοίχημα στην κόντρα.

MLS Value Bet Therapy Betting Tips

💣 02:30 Cincinnati v Montreal 2 DNB (4.00)

✅ 03:30 FC Dallas v Vancouver Whitecaps 2 DNB (2.70)

💡 Τα τοπ προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.