','

' ); } ?>

Νύχτα Στάσου – Danubio & Cerro Porteno

NOCHES DE FÚTBOL που στο στοίχημα θα πει Νύχτα Στάσου! Σαν βραχνό μπαντονεόν που μοιρολογάει την ήττα της Μπόκα στο Λιμπερταδόρες. Εκεί που value bet είναι να μη κολλήσεις στα σκάρτα της περασμένης μέρας…

NOCHES DE FÚTBOL – Campeonato Uruguayo

Αφήνουμε λοιπόν πίσω τον κουβά του Κόπα Λιμπερταδόρες στο Μαρακανά. Για την τελική ευθεία της σεζόν. Αυτοί που ξέρουν λένε πως η αδιάφορη Μαλντονάντο θα συνεχίσει την κατολίσθηση. Και πως η Ντανούμπιο έχει καλά παικτάκια για πούλημα. Όπερ δεν θα ρίξει στροφές και δεν είναι αουτσάιντερ απόψε.

Cerro Porteno Value Bet

Κλασσικό ντέρμπι στην Παραγουάη, με την Λιμπερτάδ να υποδέχεται την Σέρο Πορτένιο. Μπορεί η Λιμπερτάδ να τα έχει σαρώσει όλα φέτος, αλλά αυτό δεν αλλάζει τον χαρακτήρα του ματς.

bet therapy value bet

Ίσα, ίσα που τον ενισχύει. Ματς του 2.30+ που ο μπουκ το δίνει “odds on”, σε απόδοση μικρότερη του διπλασιασμού. Δεν μας χαλάει καθόλου, γιατί στέλνει το Χ2 στο 1.90+!

Στοίχημα σημαίνει odds

Το στοίχημα είναι θέμα αποδόσεων και όχι πρόβλεψης. Δεν φτάνει να “βλέπεις” την ομάδα να κερδίζει. Πρέπει και τα odds να σέβονται. Να αντανακλούν τουλάχιστον δίκαια τις πιθανότητες.

Bet Therapy Betting Tips – Στοίχημα σε Danubio & Porteno

💡 Τα τοπ προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.