','

' ); } ?>

Νύχτα Στάσου!

NOCHES DE FÚTBOL που στα Ελληνικά θα πει Νύχτα Στάσου! Ακριβώς όπως το λέει και το τραγούδι: Νύχτα στάσου/ νύχτα στάσου μια στιγμή/ ένα… στοίχημα πεθαίνει την αυγή.

Εδώ μιλάμε για μπάλα και για στοίχημα στα νυχτερινά ματς. Σαν μεταμεσονύχτια θεατρική παράσταση για όσους ζητιανεύουν για λίγο καλό ποδόσφαιρο. Σαν την τρεμάμενη ένταση στη φωνή Αργεντίνου εκφωνητή την ώρα που νοιώθει πως πλησιάζει η συγκινησιακή πανούκλα του γκοοοολ.

NOCHES DE FÚTBOL

Η νύχτα ότι και να γίνει, αναλαμβάνει την ευθύνη, λέει ο ποιητής. Γιατί τότε οξύνονται οι αισθήσεις και βρίσκει απάγκιο το μυαλό από το συρφετό της μέρας. Διορθώνει τις σκέψεις και βάζει τα πράγματα σε σειρά. Αφουγκράζεσαι τα value bet αβίαστα – όπως ακούγεται το μωρό που κλαίει στο κάτω διαμέρισμα.

Νύχτα στάσου, όπως στα φαρμακεία και τα μπαρ που εφημερεύουν. Εξάλλου και τα δυο γιατροπορεύουν με τον τρόπο τους. Απλά στα χειμωνιάτικα τα μπαρ τις συνταγές τις δίνει ο μπάρμαν. Και κάπου στο βάθος μια οθόνη που παίζει λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο.

NOCHES DE FÚTBOL που στα Ελληνικά θα πει Νύχτα Στάσου!

Για όσους ονειρεύονται πως θα περάσουν κάποια μέρα τον ωκεανό. Πως το λεγε ο Τζαμάλ; Μία όμορφη Λατίνα να μου μάθει Ισπανικά κι ένα γήπεδο Αργεντίνικο στο σπίτι κοντά. Και όταν πέφτει το σκοτάδι να ακούγεται μόνο η τρεμάμενη φωνή του βραδινού εκφωνητή.

“Την έχει ο Μαραντόνα, πέφτουν πάνω του δύο… πατάει la pelota ο Μαραντόνα… ξεκινάει από τα δεξιά η ιδιοφυΐα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου… και αφήνει τον τρίτο, πάντα ο Μαραντόνα!… Ιδιοφυΐα, ιδιοφυΐα, ιδιοφυΐα… Τα-τα-τα-τα-τα… και Γκοοοολ!… Γκοοοολ!… Θέλω να κλάψω…Άγιε Θεέ, ζήτω το ποδόσφαιρο… Γκολάρα!… Ντιεγκόοοολ!… Μαραντόνα!… Σε ευχαριστώ Θεέ.. Για το ποδόσφαιρο, για τον Μαραντόνα… για αυτά τα δάκρυα…”.

To Value Bet της Rosario Central

Εισαγωγικό το κείμενο σήμερα κι αν μπούμε στον πειρασμό να το αναλύσουμε θα αρχίσει το ματς. Είδαμε την Ουρακάν προσεχτικά στα δύο ματς με την Σπόρτινγκ Κριστάλ. Σε κανένα από τα δύο δεν έπεισε πως ήταν καλύτερη ομάδα και δίκαια αποκλείστηκε.

NOCHES DE FÚTBOL στοίχημα value bet
NOCHES DE FÚTBOL 🌆 Rosario Central Value Bet

Έστω και με γκολ στο 96΄ ενώ έχεις χάσει τετ α τετ στην προηγούμενη φάση. Η μπάλα τιμωρεί και το όνειρο των ομίλων του Λιμπερταδόρες έκανε φτερά. Πόσο γρήγορα συνέρχεσαι από τέτοιο στραπάτσο. Ειδικά για μια ομάδα του βεληνεκούς της Ουρακάν που ήταν ευκαιρία ζωής.

Μια χαρά το ξεκίνημα της Ροζάριο Σεντράλ στο “κάτι σαν” πρωτάθλημα Αργεντινής. Μετά από 7 αγωνιστικές μετράει 3-2-2. Έχει βέβαια το κλασσικό πρόβλημα με τα εκτός έδρας. Ακόμη κι έτσι όμως, το 6.00 είναι εξωφρενική απόδοση – ή αν προτιμάς στο 4.10 του draw no bet.

Value Bet Therapy Betting Tips

🔥 02:00 Huracan v Club Atletico Rosario Central 2 (6.00)

💡 Τα τοπ προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.