','

' ); } ?>

Νύχτα Στάσου – Value bet στο Κάλι

NOCHES DE FÚTBOL που στο στοίχημα θα πει Νύχτα Στάσου! Σαν τραγούδι που ανάβουν αναπτήρες και βάζουν φωτιά σε πεντοχίλιαρα και κουπόνια με ληγμένα value bet.

NOCHES DE FÚTBOL – Το ντέρμπι του Κάλι

Εδώ μιλάμε για μπάλα και για στοίχημα στα νυχτερινά ματς. Γεμάτα ένταση και ουρανομήκεις κραυγές – Golazo! Από τα υψίπεδα της Κολομβίας, μέχρι τις εκβολές του Ριο ντε λα Πλάτα. Και από την κοιλάδα του Παραδείσου (Βαλπαραΐσο) μέχρι τα κακοτράχαλα γήπεδα στις Άνδεις.

NOCHES DE FÚTBOL που στα Ελληνικά θα πει Νύχτα Στάσου!

Τον περασμένο αιώνα το Κάλι άλλαξε από μικρή επαρχιακή πόλη, σε χαοτική μεγαλούπολη. Εύλογα έγινε και η ποδοσφαιρική πρωτεύουσα της Κολομβίας με τις Αμέρικα και Ντεπορτίβο να παίρνουν 25 πρωταθλήματα – πιο πολλά από κάθε άλλη πόλη.

Η Ντεπορτίβο είναι η πρώτη ομάδα του Κάλι, με ρίζες στην αστική ελίτ των 60s. Η Αμέρικα είναι η ομάδα των μαζών που δεν είχε τίτλο μέχρι το 1979. Έκτοτε πέρασε μια περίοδο σούπερ ακμής, φέρνοντας σούπερ ονόματα – χορηγία του τοπικού καρτέλ.

Κάτι που το πλήρωσε μετά το 2011, αφού μπήκε στην λίστα Κλίντον και το πάγωμα των λογαριασμών της. Τα τελευταία χρόνια πάντως έχει επανέλθει σε τοπ επίπεδο και τα ντέρμπι Ντεπορτίβο – Αμέρικα, δεν έπαψαν ποτέ να χωρίζουν την πόλη στα δύο.

Ντέρμπι για στοίχημα

Η Ντεπορτίβο Κάλι μοιάζει στα χειρότερα της – ουραγός στη βαθμολογία με 1-4-4 και μόλις ένα βαθμό σε πέντε! Την ίδια ώρα η Αμέρικα πετάει με 6-1-2 και πρώτη θέση. Εκ πρώτης όψεως λοιπόν, το 2.30 στο διπλό φαντάζει φυσιολογικό.

NOCHES DE FÚTBOL 🌆 Deportivo Cali Value Bet

Σαν ρόστερ όμως, οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Για την ακρίβεια, αυτό της Ντεπορτίβο είναι πιο ποιοτικό! Εξάλλου, όπως έχουμε πει, σε τέτοια ντέρμπι, η φόρμα παίζει δεύτερο ρόλο. Αυτό που έχει σημασία, είναι ποιος κατεβαίνει με το μαχαίρι στα δόντια και όπως πάντα η τύχη.

Εφόσον δε μιλάμε για στοίχημα, φυσικά και οι αποδόσεις. Το ‘Clasico Vallecaucano’ έχει φέρει την πόλη στα κάγκελα και ειδικά τους οπαδούς της Ντεπορτίβο που θα κατακλύσουν το Estadio de Palmaseca. Και το 3.60 για τον άσσο της Ντεπορτίβο Κάλι, δεν είναι μόνο value bet. Είναι προκλητικό value bet.

Value Bet στο Περού

To value bet της αγωνιστικής στο Περού, δεν είναι απόψε, αλλά το βράδυ της Δευτέρας. Επειδή όμως η αγορά έχει αρχίσει να “διορθώνει” το λάθος με ταχείς ρυθμούς, θα το κυκλώσουμε από απόψε.

Καχαμάρκα και Κούσκο, επιβεβαιώνουν τις αρχικές απόψεις του Betwork για διαμετρικά αντίθετες πορείες. Σταθερά για κόντρα η Καχαμάρκα με 1-1-3 και 1-4 τέρματα. Θετική έκπληξη η μεταγραφικά ενισχυμένη Κούσκο, με 4/5 νίκες και ευχέρεια στο σκοράρισμα (10-6 γκολ).

Δεν υπάρχει κανένα αβαντάζ υψομέτρου, καθώς η Κούσκο εδρεύει σε ακόμη μεγαλύτερα ύψη και το 2.00 του άσσου είναι (ακόμη) πολύ χαμηλό!

Value Bet Therapy Betting Tips

🔥 01:30 Deportivo Cali v America de Cali 1 (3.60)

📉 23:00 UTC Cajamarca v Cusco FC 2 DNB (2.65)

💡 Τα τοπ προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.