','

' ); } ?>

Προγνωστικά Euro 2024: Treble για 3.85

Προτελευταία αγωνιστική για τα προκριματικά Euro 2024. Δεν υπάρχει πραγματικό value bet. Θα παίξουμε όμως στοίχημα ένα treble του 3.85. Τσέκαρε εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος και τις αναλύσεις του Bet Therapy για το Euro 2024.

Λίγη περηφάνια στη Νέα Αρτσάκη

Η Αρμενία βιώνει τους τελευταίους μήνες βιώνει μια δεύτερη “Μικρασιατική καταστροφή”. Δεν ξέρουμε πως θα ονομάσουν οι πρόσφυγες της Republic of Artsakh τα νέα χωριά τους. Διωγμένοι από τις πατρογονικές εστίες αιώνων.

Μόνη αχτίδα φωτός σε μια μαύρη περίοδο της χώρας η πορεία της Εθνικής στα προκριματικά Euro 2024. Προφανώς και μια πρόκριση στα τελικά δεν σημαίνει κάτι για την πολύπαθη χώρα που μόλις βίωσε μια ακόμη γενοκτονία. Οι παίκτες της όμως θα είναι με το μαχαίρι στα δόντια στην Λετονία. Για δυο στάλες περηφάνιας.

Δεν υπάρχει Value Bet

Υπάρχει όμως δύο διπλά που τόσο λόγω κινήτρου, όσο και λόγω διαφοράς ποιότητας δεν σπάνε. Η Ρουμανία δεν θα αυτοκτονήσει σε ουδέτερο γήπεδο κόντρα στην αδιάφορη και αδύναμη Λευκορωσία. Έχει πολύ ποιοτική ενδεκάδα και ευκαιρία να πιάσει την πρώτη θέση του ομίλου.

Η αποτυχία του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Πολωνίας, συγκρίνεται μόνο με αυτή στο Παναθηναϊκό. Εκεί που οι ουρακοτάγκοι της Λεωφόρου, χοροπηδούσαν πάνω στη φυσούνα για να τον διώξουν. Με τον πυροσβέστη Πομπιερτζ στον πάγκο, θα βγάλουν το διπλό στα Φερόε.

Στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2024

Το ξαναλέμε, δεν υπάρχει value bet. Ένα treble του 3.85 μόνο σε νορμάλ αποδόσεις. Για να μείνουμε στο παιχνίδι.

στοιχημα value bet προκριματικά Euro 2024
Στοίχημα – Treble στο 3.85

Bet Therapy Team

✅ Διαβάστε καθημερινά τις Αναλύσεις των Top Αγώνων για στοίχημα και το Πρόγραμμα TV της ημέρας.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.