','

' ); } ?>

Νερό στη βάρκα μας

“Οι έρωτες είναι νερό στη βάρκα, νερό στη βάρκα μας” λέει στο πιο πρόσφατο τραγούδι που ζήτησε ο Φλάινγκ Ντάτσμαν να τον δέσουν στο μεσιανό κατάρτι. Δεν έχω χρόνο να στο αναλύσω, γιατί σε δυο ώρες ξεκινά το στοίχημα της ημέρας. Ναι σωστά το μάντεψες, πάλι στα ανήμερα νερά της λίμνης Βικτώρια θα αλιεύσουμε value bet.

Έτσι είναι το στοίχημα, άλλοι κινούν για Τσάμπιονς Λιγκ κι άλλοι για την Ουγκάντα. Γιατί όπως λέγαμε και χθες “όπου value bet, πατρίς“. Και εάν νομίζετε ότι θα βρείτε πιο εύκολα value bet στο Τσάμπιονς Λιγκ, τρελή μύγα σας τσίμπησε και χαλάλι σας.

Γέμισε η βάρκα μου νερό και πως να την αδειάσω

Κι όμως, στον πάτο της λίμνης θα βρεις διαμάντια, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια αν ο “θησαυρός” της κάθε μέρας θα αποδειχθεί άνθρακας και πότε. Αλλά αυτό είναι και μέρος της γοητείας. Χωρίς τα απρόβλεπτα του ταξιδιού, τι νόημα έχει ο προορισμός.

Για value bet στη λίμνη Βικτώρια

Πρωτοπόρος λέει στο πρωτάθλημα της Ουγκάντα η Μπουλ με 3-2-0. Σαν να λέμε ότι την 5η αγωνιστική προηγείται στην Ελλάδα ο… Παναιτωλικός! Φτάνει αυτό για να πληρώνει 1,22 κόντρα στον… ΠΑΣ Γιάννινα που έχει ξεκινήσει με τρεις λευκές ισοπαλίες και ήττα 1-2 από τον ΠΑΟ σε ουδέτερο γήπεδο;

Βάλε στην εξίσωση το ότι ο Παναιτωλικός θα παραταχθεί και χωρίς 4 βασικούς (όχι, δεν ξέρω αν είναι ο Καρέλης μέσα σε αυτούς) και πες μου. Είναι value bet το 2DNB της Οντουπαράκα ή όχι; Προφανώς και είναι ρητορικό το ερώτημα. Για τον Φλάινγκ Ντάτσμαν τουλάχιστον.

Που μπάζει πάντα… value bet

Αν περιμένεις ιστορίες και στοίχημα στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχουμε. Γιατί τι νόημα έχει να πας σε λιμάνια για κρουαζιερόπλοια και πολυτελή εστιατόρια με σούσι; Ακόμη λοιπόν κι αν μπάζει πάντα, νερό στη βάρκα μας, εμείς θα μείνουμε σε παράξενα ταξίδια. Γιατί και το στοίχημα είναι όπως οι έρωτες…

Οι έρωτες είναι νερό στη βάρκα, νερό στη βάρκα μας/ που μπάζει πάντα, νερό στη βάρκα, νερό στη βάρκα μας/ Κι άμα τρυπήσει, νερό στη βάρκα, νερό στη βάρκα μας/ Άντε να κλείσει, νερό στη βάρκα, νερό στη βάρκα μας.