','

' ); } ?>

Αλενατορε: Τρέλα και κορδέλα

Τρέλα και κορδέλα η φάση ολούθε τριγύρω – σιγά μην το στοίχημα αποτελούσε εξαίρεση. Το value bet της ημέρας στη Σούπερ Λιγκ 2 – γεγονός που αποτελεί εξ ορισμού οξύμωρο σχήμα. Τεσπα, πάμε να δούμε τι τρέλα θα μας πουλήσουν και σήμερα…

Value Bet στη Γ’ Εθνική

Αλμυρός Γαζίου και Άγιος Νικόλαος ξεκίνησαν το φετινό πρωτάθλημα με αποκλειστικό στόχο την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ 2. Tα πράγματα όμως δεν πήγαν ακριβώς κατ’ ευχή και αν κάποιος δει την βαθμολογία θα πει πως τελικά ίσως πάνε για να σωθούν.

Ο 5ος όμιλος της Γ΄ Εθνικής όμως είναι πολύ ρευστός και όλα μπορεί να αλλάξουν μέσα σε δυο, τρεις εβδομάδες. Οι πρώτες συνέπειες πάντως, φαίνεται να επηρέασαν περισσότερο τον Αλμυρό που άλλαξε διοίκηση και αρκετούς παίκτες στο ρόστερ, με το πρόσημο ξεκάθαρα αρνητικό.

στοίχημα αλενατόρε και value bet για το bet therapy
5ος όμιλος Γ΄ Εθνικής – Το στοίχημα του ΑΟΑΝ

Στον Άγιο Νικόλαο, άλλαξαν επίσης (νωρίς) προπονητή, αλλά η κίνηση πρόσληψης του Κούτση (δυνατό όνομα) στον πάγκο του, είναι σινιάλο ότι ακόμη στοχεύουν στην άνοδο. Τώρα που τελείωσε ο περισπασμός του Κυπέλλου, περιμένω να βελτιωθούν άμεσα.

Σε κάθε περίπτωση, το σημερινό ματς φαντάζει σαν ένα πολύ κλειστό ντέρμπι με δυσδιάκριτο φαβορί (αν δεν είναι ο ΑΟΑΝ). Λάθος το σετ του μπουκ, με τον άσσο στο 2,00 – αφήνει ξεκάθαρο πεδίο για στοίχημα.

Στοίχημα στην Κρήτη

Κρητικό ντέρμπι, Επισκοπή Ρεθύμνου – ΟΦ Ιεράπετρας. Χαοτικά καλύτερη και πιο έτοιμη η ομάδα της Ιεράπετρας. Σε όλα τα επίπεδα, εντός, εκτός και επί τα αυτά του αγωνιστικού χώρου. Μοναδικό ανάχωμα για το διπλό η παρουσία του εξαιρετικού Ανυφαντάκη στον πάγκο της Επισκοπής.

Όταν όμως μιλάμε για ομάδα με τόσο αβέβαιο μέλλον που δύο σημαντικοί της παίκτες προτίμησαν να την κάνουν άμεσα, προτιμώντας συμβόλαια σε Κιουταϊσι (Γεωργία) και Κούκεσι (Αλβανία), κλείνει κάθε συζήτηση.

ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ

Bet Therapy Betting Tips

Αυτά τα oλίγα και σήμερα. Ο Αλενατορε δεν ψάχνει “στημένα” – παίζει στοίχημα μόνο στα ίσια. Εκεί δηλαδή που τα αγωνιστικά δεδομένα εφάπτονται της ποδοσφαιρικής λογικής. Αφήνει τα ξυπνητζίδικα value bet στους άλλους και στους traders των μπούκηδων…

📌 Ραντεβού το βράδυ στην Λεωφόρο, να δούμε αν θα τα καταφέρει απόψε να βάλει το πρώτο του γκολ ο Κωνσταντέλιας…

✅ Τα πάντα όλα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας μέχρι και τη Γ΄ Εθνική, μόνο στο Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.