','

' ); } ?>

Κουπόνι Τετάρτης – Κάπου μπάστα!

Μας τα έχετε πρήξει με τα σοφιστείες περί value bet και πότε παίζουμε. Το στοίχημα δεν είναι πυρηνική φυσική. Βλέπεις ένα σημείο, είναι υποφερτή και η απόδοση; Το κυκλώνεις στο κουπόνι. Τι να το κάνω το value bet αν πάμε ταμείο μία στις είκοσι. Κάπου μπάστα! ΄Για έμπειρα προγνωστικά στοιχήματος, voila le Marseillais.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Έτσι τα βλέπουμε τα πράγματα εδώ στη Μαρσίλια μάστορα. Σέρνεται η Μαρσέιγ με τις παπαριές των γιάνκηδων; Την κοντράρεις. Παίζεις Παρί, έστω και σε φαγωμένη απόδοση. Δεν είναι χθεσινοί οι μπουκ. Για να σφάξουν ένα ματς, κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Όχι, ξέρει καλύτερα ο κάθε Καθηγητής Μυστήριος.

Προγνωστικά Στοιχήματος

“Παίξε σωστά κι ας χάσεις” και τα… αχαμνά μας λιάζονται! Αυτά είναι καθρεφτάκια για ιθαγενείς και γκουρού του στοιχήματος. Εμείς εδώ παίζουμε στοίχημα λιμανίσιο. Βλέπουμε μπαλίτσα και ζυγίζουμε αντιπάλους. Value bet και κουραφέξαλα.

Έτσι πάμε ταμείο. Όσο πιο συχνά μπορούμε. Ρε και σε απόδοση 1.50 ή 1.60 – δηλαδή σου δίνει καμιά τράπεζα ποτέ τέτοιο τόκο. Τι να το κάνω το value bet όταν έχω χάσει την κάβα μου. Δεν είμαστε όλοι Κασελάκης. Ούτε έχουμε θείο Τομ Πάπας από το Αμέρικα όπως ο Πιερικός.

Στοίχημα – Πάμε Ταμείο

Από δύο άσχημα Χ ο ΑΠΟΕΛ. Ειδικά προχθές με την Ανόρθωση τον έσωσε ο γκολκήπερ του. Κακή εμφάνιση και τραυματισμός του πολύτιμου Ντογκαλά. Τρίζει έντονα η καρέκλα του Σα Πίντο ο οποίος θεωρείται τελειωμένος, όχι μόνο για τις επιλογές του, αλλά και για συμπεριφορικούς λόγους.

Αυτή τη στιγμή η Πάφος είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Από κάθε άποψη. Όσο κι περιμέναμε λοιπόν κάτι καλύτερο από 2.75 στο διπλό, αυτό θα παίξουμε στο λιμάνι. Εξάλλου οι μπουκ δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, κάτι ξέρουν.

Serie A – Ιταλικό νταμπλ

Εμβόλιμη αγωνιστική στη Σέριε Α και τα πράγματα είναι απλά. Δεν βλέπεται το Κάλιαρι με 4/5 χωρίς να σκοράρει. Σούπερ αντίδραση η Μίλαν (μετά τη συντριβή στο ντέρμπι). Έπαιξε μονότερμα τη Νιουκάστλ και έκανε μια ντουζίνα ευκαιρίες με τη Βερόνα.

Πολύ αδύναμη εξάλλου η Βερόνα, υποδέχεται την Αταλάντα. Η οποία σιγά, σιγά τα βρίσκει τα πατήματα της. Μια χαρά το 1.85 στο διπλό. Θα μπορούσε να είναι και πιο χαμηλά.

Le Marseillais – Στοίχημα θα πει ταμείο

στοίχημα value bet προγνωστικά στοιχήματος
Στοίχημα Le Marseillais – Όχι άλλα value bet!

💡 Τα πιο ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.