','

' ); } ?>

Odds Comparison: Dropping Odds 04.07

Δεν θα κάνουμε μεγάλη εισαγωγή, Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για αξιολόγηση αυτό που στο στοίχημα λέμε Dropping Odds. Δεν είναι λίγοι οι παίκτες και traders που μπερδεύουν την μεγάλη πτώση απόδοσης με υπόνοια value bet (έστω στην αρχική απόδοση). Τσέκαρε εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος και τις τελευταίες αναλύσεις του Bet Therapy.

Πτώση αποδόσεων & στοίχημα

H διακύμανση των odds περιέχει πληροφορία. Μόνο που πολλές φορές μπορεί να είναι αμφίσημη. Ακόμη και οι traders των bookmakers, συχνά δυσκολεύονται να διαχωρίσουν την πληροφορία από τον θόρυβο. Τη διαφορά πχ μεταξύ public bet σε μονόπλευρο αγωνιστικό κίνητρο από το πιθανό στοίχημα σε χαλκευμένα ματς.

Κάθε πτώση απόδοσης περιέχει πληροφορία. Είτε για σημαντικά δεδομένα που δεν είχαν ενσωματωθεί στην αρχική εκτίμηση πιθανοτήτων (odds). Είτε για ποντάρισμα από “μαρκαρισμένους” (sharp) παίκτες ή/και αλλαγή του ασιατικού χάντικαπ.

To dropping odds λοιπόν είναι κάτι σαν πυξίδα. Μόνο που όπως λέει και ο ποιητής, θα πρέπει να “νοιώθεις” αν “Ο μπούσουλας είναι που στρέφει ή το καράβι;”

Value bet στοίχημα τελευταίες αγωνιστικές dropping odds
Προγνωστικά στοιχήματος – Odds comparison & odds movement evaluation

Για να μπορείς να διακρίνεις, αν έχεις να κάνεις με πτώση απόδοσης που οφείλεται σε μαζικό ποντάρισμα που γεννήθηκε από καφενιακού τύπου δοξασίες. Ειδικά σε μέρες με λίγα ματς που συμβαίνει πιο εύκολα. Τότε ξεκινάς από το “no bet” και εξετάζεις αν έχει νόημα το στοίχημα στην κόντρα του dropping odds.

Ή αν υπάρχει κάτι ποιο βαθύ που χρήζει διερεύνησης και ανάλογα με το benchmark της απόδοσης να αξίζει ποντάρισμα καβάλα πάνω στο κύμα της τάσης της αγοράς.

Odds movement – Τελευταίες αγωνιστικές

Αν μαζευτούμε τρεις νοματαίοι και κοιτάμε με δέος προς την κορυφή ενός πολυώροφου κτιρίου, είναι μαθηματικά βέβαιο πως σε λίγο θα περιστοιχιζόμαστε από άσχετους διαβάτες που θα κάνουν ακριβώς το ίδιο. Χωρίς να ξέρουν το πως και γιατί.

Αν μάλιστα δεν είμαστε τίποτα μπακούρια και έχουμε στην αρχική παρέα και μια “νόστιμη ξανθιά”, εκεί να δεις γλέντι. Η ομήγυρη θα αυγατίσει σε χρόνο ρεκόρ. Ένα ετερόκλητο πλήθος, μεγαλύτερο και από διαδήλωση για την ακρίβεια. Που θα κοιτάει μία ψηλά – χωρίς να έχει ιδέα γιατί – και μία την ευειδή ξανθιά.

Έτσι ακριβώς συμβαίνει ενίοτε και στο στοίχημα. Ειδικά σε λίγκες χαμηλής εμβέλειας. Κάποιοι στον καφενέ ή το διαδικτυακό forum αντοπίζουν κάτι. Μετά αναπαράγεται “copy/paste” σε “ξυπνητζιδικα” social group και telegram.

Τα όρια των bookmaker είναι χαμηλά και οι αποδόσεις πέφτουν καπάκι. Αίφνης, η διασπορά της φήμης γίνεται ανεξέλεγκτη και τα dropping odds λειτουργούν σαν “κράχτης”…

Tuesday Dropping Odds – Πτώση Αποδόσεων

Για να μη μιλάμε όμως στον αέρα, ας εξετάσουμε τις μεγαλύτερες πτώσεις αποδόσεων της σημερινής ημέρας όπως φαίνονται στον παρακάτω κατατοπιστικό πίνακα:

προγνωστικά στοιχήματος dropping odds value bet
Dropping odds ή προγνωστικά στοιχήματος;

Δεν θα αναλωθούμε σε μακροσκελής αναλύσεις, αλλά σε λακωνικά σχόλια. Εδώ δεν ψάχνουμε προγνωστικά στοιχήματος. Ψάχνουμε να δομήσουμε σκέψη και ορθολογικό πλαίσιο λήψης αποφάσεων.

Υπάρχει προφανής λόγος για την πτώση του άσσου της SJK Akatemia στη Φινλανδική Ykkonen. Απολύτως κανένας. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς η Γιβασκίλα δεν παίζει καθόλου άσχημα. Το μόνο που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι να υπάρχει inside information ότι η Akatemia θα ενισχυθεί από παίκτες της α΄ ομάδας. Πολύ δύσκολο όμως με βάση το πυκνότατο πρόγραμμα της Veikkausliiga.

Euro U19 και μεγάλη πτώση της απόδοσης της Νορβηγίας. Πτώση που συνάδει με τις αποδόσεις στο Oυtright στοίχημα. Ποιος όμως είναι τόσο ειδικός σε αυτές τις ηλικίες. Η Εθνική Ελλάδος U19 είναι δεμένη ομάδα με καλή προετοιμασία και ραχοκοκαλιά από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Πρωτάθλημα Ισλανδίας και ο άσσος της Akureyri κόντρα στην Breidablik έχει καταρρεύσει από το 4.35 στο 2.80! Προφανώς πάνω στην παραδοχή ότι η φιλοξενούμενη είναι προσανατολισμένη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το επόμενο όμως ματς είναι σε μια εβδομάδα. Και η Μπρέινταμπλικ έρχεται από τρομερή νίκη – πρόκριση επί της Μπούντουσνοστ.

Dropping Odds – Odds comparison & Value Bet

Τέσσερεις αγωνιστικές πριν το τέλος στο πρωτάθλημα Αλγερίας και όπως βλέπεται από τη βαθμολογία γίνεται χαμός στην ουρά. Στην κορυφή, η Μπελουϊζντάντ θέλει ένα βαθμό να στεφτεί πρωταθλήτρια, ενώ λόγω της κατάκτησης του φετινού κυπέλλου από την Chlef και του περσινού από την USMA, εκκρεμεί μόνο η δεύτερη θέση που οδηγεί στο Αφρικανικό Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν αρκεί το odds comparison

Δεν θα σας δώσουμε μασημένη τροφή – κάντε τους υπολογισμούς σας και βγάλτε τα συμπεράσματα σας κατά πόσο δικαιολογούνται κάποιες πτώσεις αποδόσεων.

Απλά θα σας αφήσουμε έναν μικρό μπούσουλα. Η JS Kabylie για ποικίλους αθλητικούς, οικονομικούς, πολιτικούς, ιστορικούς και κοινωνικούς λόγους δεν πρόκειται να υποβιβαστεί.

Η Μπελουιζντάντ καίγεται να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο για να δώσει ανάσες (διακοπές) στους βασικούς της. Ο λόγος είναι η επικείμενη συμμετοχή της στο Αραβικό Κύπελλο που ξεκινάει στις 27 Ιουλίου.

Τοπικό ντερμπάκι το Paradou – MC Alger, σαν εντός έδρας για τους τυπικά “φιλοξενούμενους”. Δεν έχουν ιδιαίτερες σχέσεις και από ιδρύσεως της η Παραντού δεν έχει κερδίσει ποτέ την Μουλούντια (0-5-9)!

Όλο το προηγούμενο δεκαήμερο οι απλήρωτοι παίκτες της MC Oran έκαναν απεργία. Το πρόβλημα δεν λύθηκε, αλλά αποφάσισαν να επανέλθουν.

Bet Therapy Betting Picks

Αν θεωρείς ότι το νόημα όλων των παραπάνω ήταν για να καταλήξουμε σε δυο, τρία προγνωστικά στοιχήματος, βρίσκεται σε λάθος ιστοσελίδα. Εδώ κάνουμε Bet Therapy και ξεκινάμε από το ότι τι ΔΕΝ παίζεις είναι εξίσου σημαντικό με το τι ποντάρεις στο στοίχημα.

Τα σημερινά dropping odds πάντως είναι προκλητικά. Ίσως είναι value bet ένα μικρό στοίχημα στην κόντρα τους. Αν και όπως είπαμε το odds comparison δεν είναι πανάκεια…

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.