','

' ); } ?>

Μαθήματα Τένις: Hamburg Finals

Λέγαμε και χθες πως δεν θα παίζαμε ξανά στοίχημα στο χώμα φέτος, αναμένοντας τα μεγάλα τουρνουά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Όταν όμως αίφνης προκύπτουν τόσο σοβαρά value bet, δεν μπορούμε να τα γειώσουμε. Δείτε εδώ όλα τα Μαθήματα Τένις και τα προγνωστικά στοιχήματος του Bet Therapy.

Μαθήματα Τένις: Αμβούργο

Μεγάλη ευφορία στο Αμβούργο μετά το χθεσινό 5-3 επί της Σάλκε με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Κάπως έτσι θα είναι και στο επιβλητικό Am Rothenbaum σήμερα – γεμάτο γήπεδο με φουλ υποστήριξη στα Γερμανικά χρώματα.

Με βάση όμως το τένις που έχει παίξει αυτή την εβδομάδα (και γενικότερα στη σεζόν) ο εξαιρετικός Αφρο-Γάλλος Arthur Fils, τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα για τον Zverev. Τουλάχιστον, πολύ πιο δύσκολα από όσο απεικονίζει το 1.25 των μπουκ!

προγνωστικά τένις value bet στοίχημα

Προγνωστικά Τένις WTA -Noma Noha Akugue

Για την εξαιρετική Noma Noha Akugue, την 19χρονη Γερμανίδα με καταγωγή από τη Νιγηρία και μπαμπά μποξέρ, σας προειδοποιήσαμε από χθες.

Πρόκειται για εκπληκτικό ταλέντο που αξίζει να ανακαλύψετε και θα μας απασχολήσει σίγουρα τα επόμενα χρόνια. Για όποιον δεν την έχει δει να παίζει είναι έκπληξη. Για όποιον πάλι την έχει παρακολουθήσει, έκπληξη είναι το 3.35 που πληρώνει για να κλείσει μια ονειρεμένη εβδομάδα, με νίκη στον τελικό επί της Arantxa Rus.

🎾 Bet Therapy Tennis Betting Tips – Στοίχημα

Συγκεντρώνουμε εδώ όλα τα value bet της ημέρας από το team του Bet Therapy. Εκτάκτως πάμε με την Noma Noha Akugue. Η οποία παρεμπιπτόντως έχει γεννηθεί και στο Αμβούργο.

Με δύο 19χρονους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, που έρχονται από τα καλύτερα ματς στην καριέρα τους θα κολλήσουμε (και) σήμερα. Γιατί σε αυτή την ηλικία, η άγνοια κινδύνου μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμβουλος για μεγάλες ‘back to back’ νίκες. Τουλάχιστον στο τένις…

prognvstika προγνωστικά στοιχήματος ή value bet ?
Προγνωστικά στοιχήματος ή Value Bet

👁‍🗨 Δείτε καθημερινά τις εμπεριστατωμένες αναλύσεις, έμπειρα value bet και προγνωστικά στοιχήματος με… παραπεμπτικό από το Bet Therapy για μοναδικά Tennis Betting Tips.

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.