','

' ); } ?>

Μαθήματα Τένις: Noma Noha Akugue

Μετά το Wimbledon επιβαλλόταν ένα διάλειμμα από το στοίχημα. Εδώ κάνουν οι σοβαροί παίκτες στα κορτ, δεν θα κάναμε εμείς με καύσωνα. Σήμερα όμως, έχουμε τον ορισμό του value bet. Δείτε εδώ όλα τα Μαθήματα Τένις και τα προγνωστικά στοιχήματος του Bet Therapy.

Μαθήματα Τένις: Πριν τον Ατλαντικό

Γενικά αποφεύγω το στοίχημα τένις αυτή την περίοδο. Μετά το μικρό διάλειμμα στο γρασίδι, όλοι οι σοβαροί αθλητές προετοιμάζονται για το ταξίδι πέρα από τον Ατλαντικό. Για τα μεγάλα τουρνουά σε σκληρή επιφάνεια, με κορύφωση του US Open.

Το να ασχοληθείς λοιπόν στοιχηματικά με το εμβόλιμο σκέλος, πρωθύστερη ουρά της σεζόν στο χώμα δεν είναι πολύ σοφό. Καμιά φορά όμως σε προλαβαίνουν οι εξελίξεις. Όπως αυτή την εβδομάδα στο Αμβούργο που ανέτειλε το άστρο της Noma Noha Akugue.

προγνωστικά τένις value bet στοίχημα

Προγνωστικά Τένις WTA -Noma Noha Akugue

250αρι λοιπόν τουρνουά στο χώμα στο Αμβούργο. Με την 19χρονη Γερμανίδα με καταγωγή από τη Νιγηρία να ξεκινά την εβδομάδα σαν Νο. 207 της παγκόσμιας κατάταξης. Και με διαδοχικές νίκες σε αποδόσεις 3.75 και 4.33 να έχει βρεθεί στα ημιτελικά.

Για όποιον δεν την έχει δει να παίζει είναι έκπληξη. Για όποιον πάλι την έχει παρακολουθήσει, έκπληξη είναι το 2.90 που πληρώνει σήμερα να κερδίσει τη συνομήλικη της Shnaider. Την οποία την έχει ήδη κερδίσει σαν junior σε τουρνουά στο Πλόβντιντ πριν τρία χρόνια. Ερχόμενη μάλιστα από χαμένο πρώτο σετ.

🎾 Bet Therapy Tennis Betting Tips – Στοίχημα

Συγκεντρώνουμε εδώ όλα τα value bet της ημέρας από το team του Bet Therapy. Εκτάκτως πάμε με την Noma Noha Akugue. Η οποία παρεμπιπτόντως έχει γεννηθεί και στο Αμβούργο.

Από Νιγηριανούς γονείς – με τον μπαμπά της να είναι μποξέρ. Και την ίδια να παίζει τένις από τα τρία της. Βγάζοντας… νοκ άουτ τις αντιπάλους της. Αξίζει να την ανακαλύψετε!

προγνωστικά τένις ή value bet
Προγνωστικά Τένις ή Value Bet ?

👁‍🗨 Δείτε καθημερινά τις εμπεριστατωμένες αναλύσεις, έμπειρα value bet και προγνωστικά στοιχήματος με… παραπεμπτικό από το Bet Therapy για μοναδικά Tennis Betting Tips.

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.