','

' ); } ?>

Μαθήματα Τένις: US Open 23 – Final

Απίθανος ο νυχτερινός τελικός των Γυναικών. Κι ας μας πήγε στον κουβά στο στοίχημα. Μένει όμως το value bet του τελικού των Ανδρών. Στο το πιο γεμάτο Grand Slam της χρονιάς… Δείτε εδώ όλα τα Μαθήματα Τένις και τα προγνωστικά στοιχήματος του Bet Therapy.

Μαθήματα Τένις: Φοβερό Τένις

Μας διέψευσε πανηγυρικά χθες η Cori Gauff. Με μια τρομερή εμφάνιση γύρισε πανάξια τον τελικό.. Η Σαμπαλένκα τα δοκίμασε όλα. Οι άμυνες όμως της Αμερικανίδας ήταν το κάτι άλλο. Ήταν δίκαιος – ο κουβάς – και έγινε πράξη.

Προγνωστικά Τένις ATP – US Open Value Bet

Όπως λέγαμε και χθες ο τελικός θα είναι πολύ αμφίρροπος. Αν υπάρχει ένας παίκτης που αποδεδειγμένα δεν μασάει από τα mind games του Τζόκοβιτς είναι ο Ρώσος κοσμοκαλόγερος. Όπως ακριβώς το έκανε φέτος στο Ντουμπάι. Και στο US Open του 2021 με 3-0 σετ.

Προφανώς και δεν ξέρουμε αν θα κερδίσει ξανά ο Ρώσος. Αυτό που ξέρουμε όμως είναι πως θα γίνει σούπερ τελικός. Με τις πιθανότητες πολύ κοντά στο 50%-50%. Και όταν σου δίνουν ένα ενδεχόμενο του 50% (έστω 45%) στο 3.00+ απλά παίζεις στοίχημα.

🎾 Bet Therapy Tennis Betting Tips – Στοίχημα

Ξεκάθαρο το value bet και στους δύο US Open Finals. Οπότε κλείνουμε το τουρνουά με φουλ ποντάρισμα.

US Open Final Value Bet
US Open Final Value Bet

👁‍🗨 Δες κάθε μέρα τις εμπεριστατωμένες αναλύσεις, έμπειρα value bet και προγνωστικά στοιχήματος με… παραπεμπτικό από το Bet Therapy για μοναδικά Tennis Betting Tips.

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.