','

' ); } ?>

Μαθήματα Τένις: Value Bet Oct 19

Αρκετά καλή μέρα για στοίχημα τένις. Τα value bet αυτή την εποχή καθορίζονται από την θέληση και την έδρα. Κάνουμε focus σε αθλητές με έξτρα κίνητρο. Δες εδώ όλα τα Μαθήματα Τένις και τα προγνωστικά στοιχήματος του Bet Therapy.

Προγνωστικά Τένις

Βρισκόμαστε στην εποχή της σεζόν που το στοίχημα στο τένις βλάπτει σοβαρά την τσέπη. Εκτός κι αν μπορείς να διακρίνεις ποιος θα παίξει πιο κοντά στο ταβάνι του. Αν δηλαδή και που υπάρχει value bet.

Στοίχημα ATP

Αγαπημένο ATP τουρνουά αυτό της Αμβέρσας, χθες είχαμε μεγάλες εκπλήξεις. Στο prime time ματς του αποψινού προγράμματος, στηρίζουμε ξανά Ντομινίκ Τιμ.

Προσπαθεί απεγνωσμένα να επιστρέψει στο προσκήνιο. Και από τη στιγμή που γύρισε το ματς κόντρα στον Νάρντι προχθές – ποιοτικό ματς με τον Ιταλό να παίζει εξωπραγματικά καλά – αναμένεται πιο εύκολο έργο κόντρα στον Χανφμαν.

WTA Value Bet

Για το ότι υπάρχει αβαντάζ έδρας στο Τένις, το έχουμε ξαναπεί. Ειδικά σε χώρες σαν την Ρουμανία και Indoor τουρνουά. Προχωρούν κανονικά Elena-Gabriela Ruse και Jaqueline Cristian.

Θα ακολουθήσουμε και σήμερα την Cristian, λόγω πιο βατού αντιπάλου και υψηλότερης απόδοσης. Και πάλι την βλέπουμε φαβορί του 50%+ κόντρα στην Lys.

🎾 Bet Therapy Tennis Betting Tips – Στοίχημα

Δύο επιλογές Τένις σήμερα. Μέτριο ποντάρισμα όμως ένεκα της καμπής της σεζόν.

Προγνωστικά Τένις ή Value Bet
Προγνωστικά Τένις ή Value Bet (;)

👁‍🗨 Δες κάθε μέρα τις εμπεριστατωμένες αναλύσεις, έμπειρα value bet και προγνωστικά στοιχήματος με… παραπεμπτικό από το Bet Therapy για μοναδικά Tennis Betting Tips.

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.