','

' ); } ?>

Μαθήματα Τένις: Wimbledon 23 Women Semi-Finals

Έφτασε η ώρα των ημιτελικών στο Wimbledon. Δύο αμφίρροπα παιχνίδια στις Γυναίκες. Υπάρχει value bet πλέον; Αν δεν έχεις παίξει ήδη Outright την Marketa, μάλλον ναι. Δείτε εδώ όλα τα Μαθήματα Τένις και τα προγνωστικά στοιχήματος του Bet Therapy.

Μαθήματα Τένις: Mental game

Ιδανικός καιρός για τένις σήμερα στο Λονδίνο. Δεν έχουμε να πούμε κάτι ιδιαίτερο για τις συνθήκες. Απλά να σημειώσουμε την ετερόκλητη συναισθηματική φόρτιση των Svitolina, Jabeur και Sabalenka. Και την τρομερή φυσική κατάσταση και πνευματική βελτίωση της Vondrusova.

προγνωστικά τένις bet therapy στοίχημα tennis betting tips
Wimbledon value bet – προγνωστικά τένις

Προγνωστικά Τένις WTA – Value Bet

Όποιος διαβάζει Bet Therapy ήξερε από την αρχή του τουρνουά πως η Marketa Vondrusova είναι το “dark horse” να κατακτήσει το Wimbledon. Η Svitolina έπαιξε τρομερό τένις κόντρα στην Swiatek, αλλά πολύ δύσκολο να επαναλάβει αντίστοιχη εμφάνιση.

Τρομερό τένις έχει παίξει στο τουρνουά και η Ons Jabeur. Θα γίνει συγκλονιστική μάχη με τη Sabalenka. Το κοινό θα είναι μαζί της και η σημειολογία μιας τέτοιας για την Τυνήσια, θα της δώσει φτερά.

🎾 Bet Therapy Tennis Betting Tips – Στοίχημα

Συγκεντρώνουμε εδώ όλα τα value bet της ημέρας από το team του Bet Therapy.

Wimbledon value bet προγνωστικά τένις
Wimbledon στοίχημα – προγνωστικά τένις

👁‍🗨 Δείτε καθημερινά τις εμπεριστατωμένες αναλύσεις, έμπειρα value bet και προγνωστικά στοιχήματος με… παραπεμπτικό από το Bet Therapy για μοναδικά Tennis Betting Tips.

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.