','

' ); } ?>

Τα value bet των άλλων: Treble Κυριακής

Στρογγυλοκάθησε ο Ελέφαντας στο σαλόνι. Λίγο η αλλαγή ώρας, λίγο οι Κυριακάτικες εφημερίδες, θα μας πάρει η νύχτα. Καλή φάση όταν αφήνεσαι στην καλοσύνη των ξένων! Ωραία η βολή μας, αλλά το πραγματικό value bet είναι το μαζί. Μαζί και στο στοίχημα.

Κλεμμένα value bet

Repetition μέχρι να φύγει το καλοκαίρι. Τι εννοείς δεν έχουμε καλοκαίρι. Με τέτοια μέρα, δεν είσαι παραλία;

Τα value bet είναι σαν τα σύκα. Τα ξένα είναι πάντα πιο νόστιμα. Όπως λοιπόν κάτω από το λιοπύρι, πιάνεις δεξιά, για να “ξαλαφρώσεις” τη συκιά που γέρνει στο δρόμο. Έτσι ακριβώς πάμε και ταμείο. Κι ας σε λοιδορούν οι “άνιωθοι” – μα αυτά δεν είναι δικά σου σημεία. Ολονών είναι ρε τα σημεία!

Περσινά odds

Δεν προλαβαίνω να σου πω τι και πως γιατί ξεκινάει οσονούπω. Τσέκαρε βαθμολογία και φόρμα, τσέκαρε και το value bet των ρόστερ στο transfermarkt και παίξε τον άσσο της Ριντ.

Στοίχημα ή value bet των άλλων
Στοίχημα ή value bet των άλλων

Σόρι που μας πήρε ο ύπνος – σπεύσε, γιατί και το δεύτερο νωρίς αρχίζει. Αήττητη η Τβέντε εντός για δεύτερη σεζόν, αλλά αυτή τη στιγμή η Φέγενορντ είναι σε θέση να τελειώσει αυτό το σερί. Ποδοσφαιρικό ρεσιτάλ από τους πρωταθλητές και η Τβέντε σε σχέση με πέρυσι δεν έχει την ίδια ποιότητα και λύσεις.

Στοίχημα Ελ κλάσικο στο Κατάρ

Σιγά ρε χουβαρντάδες που δίνετε 1,30 στη Ρεάλ του Κατάρ. Οκ, μπάζο μέχρι τώρα η Αλ Αχλί (1-0-5) αλλά το μπάζο αυτό έχει σκοράρει σε όλα του τα παιχνίδια και μάλιστα στα μισά από αυτά έχει βάλει πάνω από δυο! Θα μου πεις, τι να το κάνεις αν τρως τέσσερα στην καθισιά σου; Απλά ρε νέε προπονητή συμμάζεψε λίγο το σκορποχώρι που άφησε πίσω του ο Νέμποσα που πήρε τον πούλο πριν από μερικές μέρες.

Bet Therapy Betting Tips

Προσοχή, το στοίχημα είναι σαν τον μεζέ. Θέλει ρακή και καλή παρέα. Αν σου αρέσει κάτι δοκιμάζεις. Αν όχι μένεις σε μαντινάδες και κεράσματα. Δεν είναι για όλους τα value bet… Εβίβα!

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.