','

' ); } ?>

Τα value bet των άλλων: Friday Trixie

Το να διαβάζεις – φιλτράρεις τις αναλύσεις των άλλων είναι από τις πιο ωραίες φάσεις στο στοίχημα. Ειδικά σε λίγκες που δεν παρακολουθείς στενά. Από το UK Coupon, μέχρι Πολωνία και Β΄ Ολλανδίας, συλλέγουμε value bet χάρις στην καλοσύνη των ξένων!

Κλεμμένα value bet

Για όσους διαβάζουν πρώτη φορά. Τα value bet είναι σαν τα σύκα. Τα ξένα είναι πάντα πιο νόστιμα. Αρκεί να ξέρεις να τα διαλέγεις. Όπως όταν πιάνεις στην άκρη του δρόμου στις Κυκλάδες. Για να να “ξαλαφρώσεις” την φορτωμένη συκιά που γέρνει. Για να μαζέψεις value bet σημεία από σοβαρούς tipsters.

UK Coupon Value Bet

Εδώ θα αντιγράψουμε στεγνά, παλιό, κλασσικό Μπατίρακα – από τους ελάχιστους λόγους που έχουν πια μείνει για να διαβάσεις Match Money.

Τη Γιορκ Σίτι δεν ξέρω αν τη θυμάσαι, ο Μπατίρακας που είναι πολύ παλιός στο κουρμπέτι τη θυμάται μια χαρά. Είναι, που λες, σοβαρό ονοματάκι η Γιορκ, μην τη βλέπεις που τα τελευταία χρόνια βολοδέρνει στην Κόνφερενς, την έχει την φανελίτσα της. Μη σου πω και πιο βαριά από τη Γουίγκαν, που του λόγου της είναι φρέσκο φρούτο των τελευταίων 20-30 χρόνων και μαζί της δεν ασχολούνται ούτε οι συγχωριανοί της.

Η Γιορκ Σίτι έχει πολύ δυνατή έδρα, κλουβάκι με φανατικό κόσμο και επιπλέον, ο Μπατίρακας θυμάται πάντα την κουβέντα που είχε ακούσει στα νιάτα του από έναν παλιό στοιχηματζή που ήξερε την Ινγκλατέρα σαν τη χούφτα του: Μπατίρακα, να το ξέρεις, οι καλύτερες μπόμπες του FA Cup, δεν σκάνε Σάββατο απόγευμα, αλλά Παρασκευή βραδάκι.

Μένουμε Ευρώπη

Πιέζεται το διπλό της Γιαγκελόνια στην Πολωνία. Φυσικά και πιέζεται, αφού δεν έχουν σχέση οι δύο ομάδες. Ούτε η Βάρτα Πόζναν διαθέτει καμιά έδρα φόβητρο. Η Βάρτα δεν έχει την αμυντική λειτουργία της Πιαστ για να εγκλωβίσει τη σούπερ επίθεση της Γιαγκελόνια.

Με μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε και από δύο σερί ήττες η Χέλμοντ. Η Ντεν Χάαγκ έρχεται με το γκάζι πατημένο, διαθέτει εξάλλου μία από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας. Αναξιόπιστη αμυντικά η Χέλμοντ, κάνει πολλά λάθη που δεν θα περάσουν ντούκου κόντρα σε μια τόσο ποιοτική ομάδα.

Bet Therapy Betting Tips

Και τα λέμε και τα (αντι)γράφουμε, αλλά με ρέγουλα. Το στοίχημα είναι σαν τον μεζέ. Θέλει ρακή και παρέα. Αν νογάς την κουζίνα κοπιάζεις. Αν όχι, αρκείσαι σε μαντινάδες και ρεμέντια. Άντε, γεια μας μωρέ!

Στοίχημα στην καλοσύνη των ξένων Τα value bet των άλλων
Στοίχημα στην καλοσύνη των ξένων

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.