','

' ); } ?>

Τα value bet των άλλων: Κυριακή απόγευμα

Κυριακή με καφεδάκι, εφημερίδες και μελέτη για στοίχημα. Δεν υπάρχει καλύτερη φάση από το να διαβάζεις τις αναλύσεις των άλλων. Ειδικά σε λίγκες που δεν παρακολουθείς στενά. Πάμε στοίχημα με κλεμμένα value bet, στοίχημα χάρις στην καλοσύνη των ξένων!

Κλεμμένα value bet

Και το λέμε και το γράφουμε. Τα value bet είναι σαν τα σύκα. Τα ξένα είναι πάντα πιο νόστιμα. Όπως όταν πιάνεις στην άκρη δρόμου για να να “ξαλαφρώσεις” την φορτωμένη συκιά που γέρνει. Για να μαζέψεις value bet σημεία από έμπειρους tipsters. Χωρίς φόβο και πάθος.

Κυριακάτικο στοίχημα

Σαν τις παλιές εταιρίες αποδελτίωσης λοιπόν, διαβάσαμε τους πάντες και τα πάντα για σήμερα. Και ξεχωρίσαμε έξι (6) value bet βασισμένα πάνω στις αναλύσεις των άλλων. Θα κάνουμε το φάουλ να τα αφήσουμε ξέμπαρκα εδώ, χωρίς συνοδευτικές αναλύσεις.

Στην τελική όμως, ένα ερέθισμα παίρνεις πάντα – το τι θα κρατήσεις και τι θα αφήσεις, πρέπει να περάσει και από τα δικά σου φίλτρα.

Κυριακάτικο Στοίχημα

Bet Therapy Betting Tips

Και τα λέμε και τα (αντι)γράφουμε, αλλά θέλει προσοχή. Το στοίχημα είναι σαν τον μεζέ. Θέλει ρακή και φίλους. Αν σου αρέσει κάτι δοκιμάζεις. Αν όχι μένεις σε μαντινάδες και κεράσματα. Άντε, γεια μας!

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.