','

' ); } ?>

Τα value bet των άλλων: Saturday Fever

Δεν υπάρχει πιο ωραίο, από το να φτιάξεις χαλαρός καφέ και να διαβάζεις τις αναλύσεις των άλλων. Να τις φιλτράρεις και να κρατάς ότι σου ταιριάζει για στοίχημα. Ειδικά σε λίγκες που δεν παρακολουθείς στενά. Από το UK Coupon, μέχρι την Κορσική, ξεδιαλέγουμε value bet χάρις στην καλοσύνη των ξένων!

Κλεμμένα value bet

One more time: Τα value bet είναι σαν τα σύκα. Τα ξένα είναι πάντα πιο νόστιμα. Με την άγρια χαρά που το καλοκαίρι πιάνεις στην άκρη του δρόμου. Για να να “ξαλαφρώσεις” την φορτωμένη συκιά που γέρνει κάτω από τον κυκλαδίτικο ήλιο. Για να μαζέψεις value bet σημεία από σοβαρούς tipsters.

UK Coupon Value Bet

Προφανώς και θα ξεπατικώσω τον Μπατίρακα από το Match Money. Όχι μόνο γιατί είναι ο πιο παλιός στην πιάτσα, αλλά κανείς μας δεν ξέρει ποιος είναι – κάτι σαν τον “Αποδυτηριάκια” του στοιχήματος. Αλλά γιατί UK Coupon σημαίνει value bet outsider.

Μπατιράκι value bet στοίχημα μπομπες
Το Value Bet του Μπατίρακα

Στοίχημα στο Νότο

Ανάποδο φαβορί στην Κορσική. Σε καθαρή άνοδο η Μπαστιά με 2-2-0 εντός – από που κι ως που είναι φαβορί η Κεβιγί με μόλις 1-3-4 εκτός έδρας;

Σε κακή κατάσταση η Άσκολι, έχει δώσει τα κλειδιά στον Μπάμπη Τενέ της Σέριε Β (Καστόρι) χωρίς καμία αλλαγή. Σε εξαιρετική κατάσταση η Καταντζάρο (3 σερί νίκες) που είναι μάλλον η πιο δεμένη ομάδα της κατηγορίας.

Ντέρμπι κορυφής στη Segunda Division. H εξαιρετική παράδοση της Χιχόν σε συνδυασμό με τις δύο τρομερά σημαντικές απουσίες της μέτριας τελευταία Λεγανές, μας οδηγεί στον άσσο.

Bet Therapy Betting Tips

Και τα λέμε και τα (αντι)γράφουμε, αλλά θέλει προσοχή. Το στοίχημα είναι σαν τσίπουρο. Θέλει μεζέ και παρέα. Αν σου αρέσει κάτι ακολουθείς. Αν όχι μένεις σε μαντινάδες και κεράσματα. Άντε, γεια μας!

Στοίχημα στην καλοσύνη των ξένων
Στοίχημα στην καλοσύνη των ξένων

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.