','

' ); } ?>

Τα value bet των άλλων: Saturday UK & USA

Σάββατο με στοίχημα πάνω στη γνώμη των άλλων. Made in USA αλλά και UK Coupon και επιλογές για όλα τα γούστα. Ετερόκλητα value bet βασισμένα στη γνώση των άλλων. Ή αν προτιμάς, πάνω στην καλοσύνη των ξένων!

Κλεμμένα value bet

Τα value bet είναι σαν τα σύκα. Τα ξένα είναι πάντα πιο νόστιμα. Με την άγρια χαρά που το καλοκαίρι πιάνεις στην άκρη του δρόμου. Για να να “ξαλαφρώσεις” την φορτωμένη συκιά που γέρνει κάτω από τον κυκλαδίτικο ήλιο. Για να μαζέψεις σημεία από σοβαρούς tipsters.

UK Coupon

Ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα στο Μπρίστολ, από πολύ καλό ματς η Κάρντιφ, πάει μόνο του το χέρι. Όπως και στην περίπτωση της Χάλιφαξ (4 σερί νίκες και 8-2-6 εκτός) κόντρα σε μια παραπατούσα Μπρόμλεϊ με μια νίκη σε 7 (1-3-3)!

Βραχυκυκλωμένη και η Τρανμίρ (2-1-6) υποδέχεται μια Σάτο που έρχεται από 4 σερί “πράσινες” εμφανίσεις και το εμφατικό 3-4 επί της Νοτς Κάουντι. Σε τραγική κατάσταση η Γκρίμσπι που τρέχει το εύγλωττο σερί 1-3-6!

UK Coupon – Τα value bet των άλλων

Στοίχημα made in USA

Από τα πιο πρόσφορα πρωταθλήματα για στοίχημα το MLS. Απρόβλεπτο και γεμάτο εκπλήξεις – η χαρά του παίκτη. Από τους πιο σοβαρούς αναλυτές ο Ζάγκας του Match Money. Αυτούσιο λοιπόν το απόσπασμα από την εφημερίδα.

Bet Therapy Betting Tips

Και τα λέμε και τα (αντι)γράφουμε, αλλά θέλει προσοχή. Το στοίχημα είναι σαν τσίπουρο. Θέλει μεζέ και παρέα. Αν σου αρέσει κάτι ακολουθείς. Αν όχι μένεις σε μαντινάδες και κεράσματα. Άντε, γεια μας!

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.