','

' ); } ?>

Τα value bet των άλλων: Sunday picks

Πρωί Κυριακής με κρύο και ξεροβόρι. Καφεδάκι και μελέτη για στοίχημα. Το να διαβάζεις τις αναλύσεις των άλλων είναι από τις πιο ωραίες φάσεις. Ειδικά σε λίγκες που δεν παρακολουθείς στενά. Από την Ισπανία μέχρι το Μεξικό, ξεδιαλέγουμε value bet χάρις στην καλοσύνη των ξένων!

Κλεμμένα value bet

Όλοι το ξέρουν πια: Τα value bet είναι σαν τα σύκα. Τα ξένα είναι πάντα πιο νόστιμα. Με την ίδια αίσθηση του να πιάνεις στην άκρη δρόμου μέσα στο λιοπύρι. Για να να “ξαλαφρώσεις” την φορτωμένη συκιά που γέρνει. Για να μαζέψεις value bet σημεία από έμπειρους tipsters.

Sunday Value Bet

Mια χαρά ομάδα η Ρουέν – στο κονφιρμάρει το team του Bet-Therapy. Και πασάρει για τη συνέχεια στον Μπατίρακα: “Και ο Μπατίρακας, που λες, μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια στο κλαρί και στο κουρμπέτι, έχει καταλήξει σε έναν γενικό κανόνα. Όταν βλέπεις μια χρονιά να παίρνει το κύπελλο μια μικρομεσαία ομαδούλα, όπως καλή ώρα η Τουλούζ, τότε την επόμενη χρονιά μη σου κάνει καμία έκπληξη αν αυτή η ομαδούλα, η κάτοχος, αποκλειστεί νωρίς νωρίς“.

Πάμε στην 2.Bundesliga όπου το Μαγδεμβούργο (στους 20β) φιλοξενεί τη Βέεν (στους 22β) και το διπλό να πληρώνει 4.50+! Αμφότερες έχουν απουσίες, αλλά πιο κρίσιμες για το Μαγδεμβούργο καθώς επηρεάζουν την επίθεση.

Στοίχημα σε Βορρά και Νότο

Από την Ιταλία, τσιμπάμε το Over στο Αρέτσο – Πεσκάρα πακετάκι με τον άσσο του Τορέντο στη Γ’ Εθνική (Serie C). Μη ρωτάς πως και γιατί – για τον Ιταλικό Νότο υπάρχει ακόμη ομερτά.

Ομερτά υπάρχει και στον Μεξικάνικο Βορρά. Η Μοντερέι λέει δέχθηκε αρκετές φάσεις από την αδύναμη Πουέμπλα. Η Σάντος Λαγκούνα έρχεται από καλή πρεμιέρα και είναι ομάδα έδρας. Αν η Μοντερέι επαναλάβει την ίδια εμφάνιση αμυντικά θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Έτσι και αλλιώς είναι ένα γήπεδο που δεν της… ταιριάζει τα τελευταία χρόνια, αφού έχει μόλις μία νίκη στις 5 τελευταίες επισκέψεις της (1-1-3).

H Mπαρτσελόνα τρόμαξε να αποκλείσει την Ουσιονίστας στο κύπελλο. Ειδικά αμυντικά, δεν έχει καμία σχέση με μεγάλη ομάδα. Η Μπέτις στην έδρα της, δεν χάνει από κανένα και δεν αφήνει ντούκου τις απροσεξίες. Οι Ανδαλουσιανοί πήραν ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Γρανάδα και είναι ξεκούραστοι, οπότε έχουν ευκαιρία απόψε.

Bet Therapy Betting Tips

Και τα λέμε και τα (αντι)γράφουμε, αλλά θέλει προσοχή. Το στοίχημα είναι σαν τον μεζέ. Θέλει ρακή και φίλους. Αν σου αρέσει κάτι δοκιμάζεις. Αν όχι μένεις σε μαντινάδες και κεράσματα. Άντε, γεια μας!

Στοίχημα στην καλοσύνη των ξένων

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.