','

' ); } ?>

Νύχτα Στάσου – Fútbol Chileno II

NOCHES DE FÚTBOL που στο στοίχημα θα πει Νύχτα Στάσου! Σαν βραχνιασμένο μπαντονεόν που μοιρολογάει τα βάσανα της Παλαιστίνης. Τη ματωμένη γη που το value bet είναι να δεις το φως άλλης μιας μέρας…

NOCHES DE FÚTBOL – Campeonato Chileno

Τελευταία αγωνιστική στην Χιλιάνικη Primera División με τον τίτλο του πρωταθλητή να πηγαίνει στην Huachipato. Υπάρχουν όμως φουλ εκκρεμότητες στον υποβιβασμό και τα εισιτήρια για τις διοργανώσεις της Combebol.

Το κλειδί είναι το αν θα σωθεί ή όχι η Magallanes. Γιατί αν τελικά υποβιβαστεί, αδειάζει μια θέση για το Λιμπερταδόρες και άλλη μια για το Σουνταμερικάνα. Μεγάλη ιστορία, έχει να κάνει με την πρόκριση της στον τελικό του Κυπέλλου Χιλής

Προφανώς και οι ομάδες που έχουν… “έννομο συμφέρον” από τυχόν υποβιβασμό της Μαγκαγιάνες είναι και πολλές και ισχυρές στο παρασκήνιο. Ομάδες με ονόματα βαριά σαν ιστορία και φανέλες που ζυγίζουν τόνους.

Bet Therapy Latin Value Bet
Latin Value Bet

Σενάριο Value Bet

Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες. Αν ανοίξει θέση στο Λιμπερταδόρες, τότε με νίκη επί της αδιάφορης Ο’Χίγκινς την παίρνει η Παλεστίνο. Νίκη που θα έχει τεράστια σημειολογική σημασία για παίκτες και οπαδούς της ομάδας στους μαύρους καιρούς που ζούμε.

Πέρα από την Παλεστίνο όμως, θα επωφεληθούν και οι Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε και η Ουν. Κατόλικα. Στην τελευταία τους ευκαιρία να βγουν στο Σουνταμερικάνα.

Στοίχημα σημαίνει odds

Ενίοτε το στοίχημα, πέρα από μελέτη και analytics, είναι και παραδοχή σεναρίων. Στο παρακάτω σενάριο έχουμε κάνει την υπόθεση εργασίας ότι η Μαγκαγιάνες πέφτει. Τότε αυτόματα, αποκτούν τεράστιο κίνητρο η Παλεστίνο και η Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε (και όχι μόνο). Vamos!

Bet Therapy Betting Tips – Στοίχημα στο Τσίλι

Στοίχημα στο Τσίλι με ένα καθαρό treble στο σενάριο του υποβιβασμούς της Μαγκαγιάνες – κάτι σαν τον Απόλλωνα της Χιλής…

Bet Therapy - NOCHES DE FÚTBOL
Bet Therapy – NOCHES DE FÚTBOL

💡 Τα τοπ προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.