','

' ); } ?>

Νύχτα Στάσου: Φαβορί Σ/Κ – Update

NOCHES DE FÚTBOL που στο στοίχημα θα πει Νύχτα Στάσου! Σαν βραχνιασμένο μπαντονεόν που σιγοντάρει τις νυχτερινές βάρδιες στη ράδα και τα ζάρια στα κοκόφημα στενά της Λα Πλάτα. Εκεί που το στοίχημα είναι να βγεις ζωντανός…

NOCHES DE FÚTBOL – Vamos Ecuador

Πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα αυτό της Serie A (του Εκουαδόρ) με το υψόμετρο να παίζει σημαντικό ρόλο. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που η καλύτερη ομάδα της χώρας δίνεται στο 1.80 στην έδρα της χειρότερης. Γιατί κατά τα άλλα, το διπλό της Μπαρτσελόνα Γουαδακίλ είναι για 1.30!

Στο Ελ Νασιονάλ – Ιμπαμπούρα λέγαμε ότι παίζουμε απόδοση. “Στο 1.50 το βγάζει η φόρμουλα του Bet-Therapy, στο 1.75 μας το δίνουν, οπότε λέμε vamos!” – Η απόδοση όμως πλέον έπεσε στο 1.60 οπότε το αφήνουμε.

Στοίχημα στο Τσίλι

Αξίζει να περιμένεις για ένα σημείο μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης; Όταν πρόκειται για ένα σημείο του 1..40 που στο δίνουν στο 1.75 μάλλον αξίζει. Σαν Εθνικός – Ολυμπιακός το Μιραμάρ – Νασιονάλ Μοντεβιδέο και βγάλε τα συμπεράσματα σου.

Όλα δείχνουν επιστροφή στους τίτλους για την La U φέτος στη Χιλή. Τεράστια δίψα για μια ομάδα που δείχνει η καλύτερη στη χώρα. Και η Κικίμπο έρχεται από αλλεπάλληλες υποχρεώσεις στο Σουνταμερικάνα.

Από ταξίδι στη Βραζιλία και δύο τραυματικές ήττες στο Λιμπερταδόρες η Παλεστίνο. Από εμφατικό 3-0 επί της Κόλο Κόλο η δυνατή Νουμπλένσε, την αδικούν οι αποδόσεις.

Bet Therapy Betting Tips

Bet-Therapy value bet

💡 Τα τοπ προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.