','

' ); } ?>

Νύχτα Στάσου – From Montevideo to Panama

NOCHES DE FÚTBOL που στο στοίχημα θα πει Νύχτα Στάσου! Σαν βραχνό μπαντονεόν που σιγοντάρει τις βάρδιες στη ράδα για τα στενά του Παναμά. Εκεί που το value bet είναι να μη βρεθείς με λάθος φορτίο…

NOCHES DE FÚTBOL – Στοίχημα Defensor Sporting

Έχουμε ξαναπεί πως στην Primera División της Ουρουγουάης φέτος, το καλύτερο ποδόσφαιρο το έχει παίξει η Defensor.

Εξαιρετική ομάδα προπονητή, με ταλέντο, αγωνιστική ταυτότητα και εξαιρετικό passing game. Έχει ευκαιρία να κατακτήσει την Clausura και η Boston River είναι εντελώς στα μέτρα της.

Copa America 2024

Για την τρομερή ομάδα του Παναμά του γνωστού μας Thomas Christiansen, θα κάνουμε ξεχωριστό αφιέρωμα ενόψει του επερχόμενου Κόπα Αμέρικα. Προς το παρόν θα αρκεστούμε στην τελευταία της παράσταση στα προκριματικά.

Το Concacaf Nations League παίζει αυτό τον ρόλο. Καθορίζει τις 6 ομάδες από την ζώνη της Concacaf που θα πλαισιώσουν το φετινό, επετειακό Copa America.

Τυπική διαδικασία η ρεβάνς μετά το απολύτως δίκαιο 0-3 του Παναμά μέσα στην Κόστα Ρίκα. Τυπική διαδικασία λόγω διαφοράς δυναμικότητας. Πρόκειται όμως για μια μεγάλη γιορτή.

Ο Παναμάς θα κερδίσει εύκολα και απόψε. Σημειώστε απλά τα ονόματα κάποιων εξαιρετικών παικτών ενόψει καλοκαιριού. O Murillo της Μαρσέιγ, ο μέσος Bárcenas της Μαζατλάν, ο Carrasquilla του Χιούστον.

Μαζί με τους “παλιούς” Fajardo, Waterman, Godoy, Quintero και Eric Davis συνθέτουν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο που θα είναι το “dark horse” του καλοκαιριού.

Στοίχημα σημαίνει odds

Το στοίχημα δεν είναι πρόβλεψη, αλλά πιθανότητες. Καλό είναι να “βλέπεις” μια ομάδα να “κερδίζει”. Πρέπει όμως να συνάδουν και τα odds. Να είναι τουλάχιστον δίκαια. Και στις δύο αποψινές περιπτώσεις ισχύει και με το παραπάνω.

Bet Therapy Betting Tips

NOCHES DE FÚTBOL - Latin value bet
NOCHES DE FÚTBOL – Latin value bet

💡 Τα τοπ προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.