','

' ); } ?>

Νύχτα Στάσου – Μες τα λιμανίσια τα μπαρ

NOCHES DE FÚTBOL που στο στοίχημα θα πει Νύχτα Στάσου! Στάσου να δούμε τι θα γίνει απόψε στα λιμανίσια μπαρ του Μοντεβιδέο και του Σάο Πάουλο. Με φόντο θαμπές οθόνες που δείχνουν Copa Sudamericana. Ο ορισμός του value bet.

NOCHES DE FÚTBOL – Προγνωστικά Copa Sudamericana

Πριν λίγο καιρό είχαμε παρακολουθήσει με προσοχή το Danubio – Guarani (0-2). Σημειωμένη από τότε για κόντρα η ανερμάτιστη στο τερέν και εντελώς ντεφορμέ Ντανούμπιο.

Ούτε η Ουρακάν είναι βέβαια στα καλύτερα της. Όμως σε έναν τόσο κλειστό όμιλο, έχει τον πρώτο λόγο. Και γιατί είναι καλύτερη ομάδα και γιατί ουσιαστικά δεν υπάρχει αβαντάζ έδρας.

Value Bet στο Σάο Πάουλο

Πόσο θέλει άραγε τη νίκη απόψε η Σάο Πάουλο; Ακολουθεί σε δύο μέρες το ντέρμπι με την Παλμέιρας και άλλα δύο ματς – φωτιά στο πρωτάθλημα. Ακόμη και 0-2 να χάσει απόψε, θα κινδυνεύει να χάσει την πρωτιά στον όμιλο, μόνο από εντός ήττα με την Τίγκρε στο τελευταίο ματς.

Μόνο νίκη θέλει η Ντεπόρτες Τολίμα και το ερώτημα είναι αν μπορεί. Η απάντηση για όλες τις καλές ομάδες της Κολομβίας είναι ναι, κατά την ταπεινή μας γνώμη. Και η Τολίμα προετοιμάζεται αποκλειστικά για αυτό το ματς εδώ και καιρό.

Value Bet Therapy – Copa Libertadores Betting Tips

Δύο επιλογές από το σημερινό Σουνταμερικάνα λοιπόν. Μας αρέσει και ο άσσος της πολύ δυνατής εντός Γκόιας, αλλά δεν μας καλύπτει η απόδοση.

προγνωστικά στοιχήματος copa sudamericana value bet
Bet Therapy – Copa Sudamericana Value Bet

💡 Τα τοπ προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.