','

' ); } ?>

Νύχτα Στάσου – Fútbol Colombiano

NOCHES DE FÚTBOL που στο στοίχημα θα πει Νύχτα Στάσου! Σαν δωδεκάχορδη κιθάρα σε αυτοσχεδιασμούς μαύρης μουσικής σε περιθωριακό μπαρ του Νότου. Εκεί που μετά το χαμένο πέναλτι στο 90΄, πνίγουν τον πόνο τους σε τεκίλα, αγύρτες και χαμένοι τζογαδόροι που ντύθηκαν προφήτες

NOCHES DE FÚTBOL – Προγνωστικά στοιχήματος

Αφετηρία μας είναι πάντα οι αποδόσεις. Εάν συνδυάζεται και το προβλεπτικό σκέλος ακόμη καλύτερα. Στο σημερινό πρόγραμμα αποτυπώνεται η πάγια τάση της αγοράς να υποτιμά τις ομάδες της Κολομβίας. Τουλάχιστον στις διασυλλογικές διοργανώσεις.

Εδώ λοιπόν δεν κάνουμε προγνωστικά στοιχήματος. Επισημαίνουμε ότι οι Κολομβιάνικες ομάδες πληρώνουν (πολύ) παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Πόσο μάλλον όταν έχουν τεράστιο κίνητρο διάκρισης. Ο ορισμός του value bet δηλαδή.

Value bet στο Copa Libertadores

Τελικός πρόκριση το Colo Colo v Deportivo Pereira. Απέχει πολύ από τα καλύτερα της η Κόλο Κόλο. Απέχει και η Περέιρα, αλλά αυτό σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο ότι έριξε το βάρος στο Λιμπερταδόρες. Παίζει για δύο αποτελέσματα, ανασταλτικά παραμένει αξιόπιστη και το 1.50 του άσσου είναι εκτός πραγματικότητας.

Στο μοντέλο πιθανοτήτων του Bet Therapy το ματς είναι μεν φαβορί άσσος, αλλά σε απόδοση 2.00! Το πως αντιδράς εξαρτάται από την ιδιοσυγκρασία του καθενός. Από το no bet μέχρι το ποντάρισμα στο απίστευτο 8.00 (!) του διπλού – όλα νόμιμα!

NOCHES DE FÚTBOL Προγνωστικά στοιχήματος Bet Therapy

Προγνωστικά στοιχήματος – Κόπα Σουνταμερικάνα

Ίδιο το σκεπτικό μας και στο Defensa v Millonarios για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Η Ντεφένσα είναι απολύτως καλυμμένη και με την ισοπαλία. Μόνο αν χάσει έρχεται 2η και θα πάει για μπαράζ.

Η Μιγιονάριος με νίκη είναι σίγουρα πρώτη και με ισοπαλία είναι σίγουρα δεύτερη. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς πριν λίγες μέρες κατέκτησε την Απερτούρα της Κολομβίας. Για γέλια το 1.65 του άσσου – το ματς είναι για 2.10+!

Μια σούπερ δυάδα που συνδυάζει κίνητρο με αποδόσεις έχουμε λοιπόν για την νύχτα. Γιατί το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων. Αυτό που κάνουμε είναι εκτίμηση πιθανοτήτων. Και αυτό που ψάχνουμε είναι διαφορές με την εκτίμηση του μπουκ.

Bet Therapy Betting Tips

Εάν λοιπόν η δική μας εκτίμηση, σε μεγάλο πλήθος περιπτώσεων καλύτερη από του μπουκ, έχουμε ανατρέψει τη γκανιότα. Τότε είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα έχουμε σημαντικό μακροπρόθεσμο κέρδος.

Εδώ δεν δίνουμε προγνωστικά στοιχήματος. Γιατί το στοίχημα δεν είναι θέμα μαντεψιάς ή κρυστάλλινης σφαίρας. Είναι θέμα μοντέλου εκτίμησης πιθανοτήτων. Το στοίχημα είναι παιχνίδι αναμονής και focus σε συγκεκριμένα ματς. Εκείνα που είναι value bet – περιέχουν στοιχηματική αξία.

Bet Therapy Value Bet – Προγνωστικά στοιχήματος

💡 Τα τοπ προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.