','

' ); } ?>

Νύχτα Στάσου – International

NOCHES DE FÚTBOL που στο στοίχημα θα πει Νύχτα Στάσου! Σαν εφημερεύον μπαρ στη Λα Παζ που περιθάλπει τους οπαδούς της Μπολιβάρ. Μετά το αποψινό στραπάτσο από την Ιντερνασιονάλ. Γιατί το υψόμετρο δεν παίζει μπάλα. Ενίοτε μάλιστα, σκαρώνει και κόντρα value bet.

NOCHES DE FÚTBOL – Altitude Dropping Odds

Ε ναι, περί Bolivar – International ο λόγος. Πρώτος προημιτελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες. Αρκεί το υψόμετρο της Λα Παζ για να πέσει ο άσσος από το 1.98 στο 1.70; Φυσικά και αρκεί, λέει η αγορά και η σοφία του πλήθους…

Copa Libertadores Value bet

Δεν είναι μόνο αυτό θα σου πουν οι γνωστικοί. Δεν βλέπεις τα χάλια της Ιντερνασιονάλ στο Μπραζιλεϊράο; Άσε ρε πονηρέ! Αφού οι “Colorados” έχουν ρίξει όλο το βάρος στο Copa Libertadores. Όπου απέκλεισαν στα ίσια την Ρίβερ Πλέιτ.

Ο Eduardo Coudet δεν είναι χθεσινός και η Ιντερνασιονάλ είναι δεμένη ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο τερέν. Σαφώς ανώτερη ποιοτικά από την Μπολιβάρ. Και το υψόμετρο, είναι μεν σημαντικός παράγοντας. Αλλά όχι πανάκεια.

Στοίχημα και αποδόσεις

Εξάλλου το στοίχημα ήταν, είναι και θα είναι παιχνίδι αποδόσεων, odds set, πως το λένε. Αν λοιπόν το Μπολιβάρ – Ιντερνασιονάλ γινόταν σε ουδέτερο, θα ήταν φαβορί οι Βραζιλιάνοι στο 1.67 (και χωρίς γκανιότα).

Να πούμε λοιπόν ότι λόγω έδρας, ταξιδιού, υψομέτρου κτλ, είναι φαβορί η Μπολιβάρ στο 2.10-2.20. Γιατί για παρακάτω δεν είναι. Με αυτό το benchmark, το αρχικό 1.95-2.00 της αγοράς στον άσσο, μάλλον θα περνούσε απαρατήρητο.

Bet Therapy Betting Tips

Όταν όμως ο άσσος έχει πιεστεί στο 1.70 και το διπλό έχει εκτοξευτεί στο 5.00+ τι κάνουμε. Ο καθένας ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του. Από No Bet μέχρι διπλή ευκαιρία ή ξερή μπόμπα.

Όποιος κάνει καιρό Bet Therapy, ξέρει πια πως το στοίχημα δεν είναι θέμα πρόβλεψης ή ενόρασης. Είναι θέμα σωστής εκτίμησης πιθανοτήτων. Το στοίχημα είναι παιχνίδι υπομονής και focus σε λίγα ματς. Εκείνα που περιέχουν στοιχηματική αξία. Και η κόντρα της Μπολιβάρ, είναι ένα από αυτά. Ξεκάθαρα πράγματα!

Bet Therapy value bet στοίχημα Copa Libertadores
Bet Therapy Value Bet

💡 Τα τοπ προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.