','

' ); } ?>

Νύχτα Στάσου – LA Value Bet

NOCHES DE FÚTBOL που στο στοίχημα θα πει Νύχτα Στάσου! Σαν νταλκαδιάρικο ταξίμι που σιγοντάρει τις νυχτερινές βάρδιες στα βαπόρια και το χαρτοπαίγνιο στα καφενεία της Αστόρια. Εκεί που το στοίχημα της χαμένης μπλόφας, δίνει ασίστ από το πόκερ στο value bet του Λος Άντζελες…

NOCHES DE FÚTBOL – Προγνωστικά MLS

💣 Tο 1.57 του Λος Άντζελες στο τοπικό ντέρμπι με τους Γκάλαξι είναι προκλητικά χαμηλό. Η γηπεδούχος μετράει τρεις σερί ήττες και βγάζει κόπωση – physically και mentally. Το Γκάλαξι “τρέχει” για να πιάσει τα πλέι οφ. Με μόλις μία ήττα σε 12 (5-6-1) δικαιούται να φωνάζει στους μπουκ: “ποιοι σας πουλάνε odds ρε πονηροί;”

Value bet μπόμπες

🔥 Το Club America v Chivas Guadalajara είναι το ‘El Clásico de Clásicos’ του Μεξικού. Και με βάση τόσο την μέχρι τώρα εικόνα των δύο ομάδων, όσο και τις ιδιαιτερότητες του ματς, το άνοιγμα των odds είναι τρομερά υπερβολικό.

Στοίχημα σε φαβορί

🍻 Το στοίχημα στο Μεξικό και το MLS δεν προσφέρεται για ποντάρισμα σε φαβορί. Όποιος λοιπόν σας πουλάει ανάλογα προγνωστικά στοιχήματος, σας πουλάει τρέλα. Οι ρεματιές στο New Mexico και το Grand Canyon είναι γεμάτιες από κουφάρια φαβοράκηδων. Το νου σας ρεμάλια!

MLS Value Bet Therapy Betting Tips

Προφανώς και δεν ξέρουμε αν θα έρθουν οι δύο μπόμπες να κάνουμε τη νύχτα μέρα. Και τα δύο όμως είναι σημεία που θα έπρεπε να πληρώνουν κάπου μεταξύ 3.30 και 4.00! Το value bet είναι πρόδηλο. Απλά αυτή η μέθοδος, θέλει συνέπεια και συνέχει σε βάθος χρόνου.

NOCHES DE FÚTBOL VALUE BET ΣΤΟΙΧΗΜΑ
NOCHES DE FÚTBOL VALUE BET

💡 Τα τοπ προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.