','

' ); } ?>

Νύχτα Στάσου – Το σπάσιμο της κατάρας

NOCHES DE FÚTBOL που στο στοίχημα θα πει Νύχτα Στάσου! Σαν το τραγούδι της εξέδρας που δεν παίρνει ανάσα. Σαν την συγκινησιακή πανούκλα του γκολ που ταξιδεύει στον αέρα – από τη La Boca και τα ‘arrabales’ του Μοντεβιδέο, μέχρι το ‘value bet’ υψόμετρο της Λα Παζ και του Κούσκο.

NOCHES DE FÚTBOL – Προγνωστικά Copa Libertadores

Για την κατάρα της Αλιάνσα Λίμα έχουμε ξαναπεί. Η μεγαλύτερη ομάδα του Περού, με 25 πρωταθλήματα και δύο ημιτελικούς Κόπα Λιμπερταδόρες. Η κατάρα έσπασε μετά από 30 ματς χωρίς νίκη, με το διπλό στη Λιμπερτάδ.

Εντός έδρας όμως, παραμένει κρατάει ακόμη – 4060 μέρες χωρίς νίκη στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Έχουν περάσει 21 χρόνια από τον άσσο κόντρα στη Νασιονάλ Μοντεβίδέο. Απόψε παίζει το τελευταίο της χαρτί. Όχι για την κατάρα, αλλά για την πρόκριση.

Bet Therapy Betting Tips στοίχημα προγνωστικά Κόπα Λιμπερταδόρες value bet
NOCHES DE FÚTBOL – Το Matute θα είναι πυρακτωμένο από ελπίδα – Value Bet

Value Bet στο Ματούτε

Έχουμε ξαναπεί πως η φετινή Αλιάνσα είναι πραγματικά καλή ομάδα και με τις προσθήκες των Christian Cueva και Carlos Zambrano, έχει αλλάξει επίπεδο.

Το Matute θα είναι ξανά κατάμεστο – ηφαίστειο πυρακτωμένο από προσμονή και πίστη που μπορεί να λυγίσει καλύτερες ομάδες. Η Ατλέτικο Μινέιρο δεν είναι κανένα φόβητρο. Ή αν προτιμάτε, δεν είναι για να πληρώνει 1.57 μέσα στο… ηφαίστειο. H fair απόδοση είναι “odds against”, δηλαδή 2.00+

Value Bet Therapy – Copa Libertadores Betting Tips

🔥 03:00 Alianza Lima v Atletico Mineiro 1 (6.00)

💡 Τα τοπ προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.