','

' ); } ?>

Νύχτα Στάσου – Πριν τον καύσωνα

NOCHES DE FÚTBOL που στο στοίχημα θα πει Νύχτα Στάσου! Σαν Κυριακή βράδι σε παραλία της Αττικής. Με την τσίκνα απ’ τα σουβλάκια να μοιάζει σαν καπνογόνα στο Μαρακανά. Εκεί που το value bet της Φλουμινένσε μοιάζει πιο προφανές και από μπύρα στην άμμο…

NOCHES DE FÚTBOL – Dropping Odds

Αφετηρία μας είναι πάντα τα odds. Έχουμε ξαναπεί πολλαπλώς πως τα dropping odds δεν είναι πανάκεια. Προφανώς κάτι δείχνουν, ειδικά σε Top πρωταθλήματα όπως το Brasileirão. Όπως ας πούμε το αποψινό διπλό της Ιντερνασιονάλ που έχει πέσει από το 5.50 στο 3.75! Αυτό που αποτυπώνει η τάση είναι η κακή φόρμα της Φλουμινένσε.

Το ερώτημα όμως μπορεί να είναι άλλο. Ωραία, η Φλου μετράει μόλις δύο (αναιμικές) νίκες στα τελευταία 12 (σε όλες τις διοργανώσεις). Έπαψε όμως να είναι καλή ομάδα; Αν η απάντηση είναι ξεκάθαρα “όχι”, τότε μάλλον έχει περισσότερο νόημα να ψάξεις τη “στροφή” της. Έστω και κόντρα στα dropping odds.

NOCHES DE FÚTBOL Προγνωστικά στοιχήματος Bet Therapy

Value bet στο Περού

Αγαπημένο Περού και το Μπινασιονάλ – Γκαρσιλάσο, από όπου και να το πιάσεις είναι πολύ κλειστό. Αν όχι φαβορί διπλό: κοινό υψόμετρο και όλα τα άλλα (ποιότητα ρόστερ, φόρμα, σταθερότητα, ιστορία) δείχνουν Γκαρσιλάσο. Τώρα γιατί ο άσσο πληρώνει 2.00 αντί για 2.40+ είναι άγνωστο.

Προγνωστικά στοιχήματος – The Strongest

Κλείνουμε με Βολιβία και το Universitario de Vinto v The Strongest. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων. Πόσο μάλλον όταν η γηπεδούχος δεν είναι σε καθόλου καλή φάση με τρεις σερί ήττες.

Τώρα που καθάρισε από το Copa Libertadores η The Strongest θα γκαζώσει στο πρωτάθλημα. Έχει τουλάχιστον 50% να κερδίσει απόψε και το διπλό στο 2.37 είναι value bet.

Bet Therapy Betting Tips

Κόντρα σε dropping odds και δύο κλασσικά value bet απόψε. Όλα good και καλή μας επιστροφή!

Προγνωστικά στοιχήματος – Noches value bet

💡 Τα τοπ προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.