','

' ); } ?>

Νύχτα Στάσου – Τάμα στον Άγιο Καγιετάνο ξανά

NOCHES DE FÚTBOL που στο στοίχημα θα πει Νύχτα Στάσου! Σαν golazo στην κόντρα που σε τινάζει σαν ηλεκτρικό ρεύμα. Σαν value bet που “κουμπώνει” με γκολ από φάουλ στο 90΄ και πιάνει τόπο το τάμα στον San Cayetano – τον προστάτη των απανταχού τζογαδόρων…

NOCHES DE FÚTBOL – Τι κρατάμε από χθες

Κρατάμε τον κουβά και ακριβώς την ίδια εισαγωγή. Με την υπενθύμιση ότι το στοίχημα, όπως και το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι. Μπορεί να παίξεις καλά και να χάσεις. Μπορεί να να παίξεις χάλια, αλλά να σε θέλει και η μπάλα.

Brasileirao Value Bet

Ξεκινάμε με το πιθανό διπλό της Βάσκο στη δύσκολη έδρα της Φορταλέζα. Αφενός λόγω πιθανού rotation και κόπωσης της γηπεδούχου. Αφετέρου λόγω της καλύτερης εκτός έδρας παρουσίας της Βάσκο που έχει πολύ ποιότητα, απλά δεν έχει γίνει ακόμη ομάδα.

Η Γκόιας μας έχει εντυπωσιάσει. Έχει άγνοια κινδύνου και παίζει φουλ επιθετικά, χωρίς να μασάει από ονόματα. Τόσο στο Μπραζιλεράο, όσο και στο Σουνταμερικάνα.

Προφανώς και δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση να πάρει αποτέλεσμα στο Σάο Πάουλο. Όμως με τα αμυντικά χάλια που έχει η γηπεδούχος και τις φάσεις που επιτρέπει, κάποια στιγμή θα το πληρώσει.

Στοίχημα στo MLS

Αγαπημένο MLS με δύο αουτσάιντερ που πληρείται η ιδανική συνθήκη. Αφενός οι ομάδες που ποντάρουμε έχουν πολύ δυνατό potential. Αφετέρου, οι ομάδες που κοντράρουμε, είναι σε κακό φεγγάρι.

Χάλια μαύρα το Τορόντο, συν πολλές απουσίες και κακό κλίμα. Ιδανική ευκαιρία την φορμαρισμένη Ουάσινγκτον (μία ήττα σε 7).

Στα άγρια χαράματα, πάμε με την κόντρα του Σιάτλ που εδώ και δύο χρόνια είναι σκιά της παλιάς απόρθητης έδρας. Σε ξεκάθαρη βελτίωση μετά την αλλαγή στον πάγκο η Νέα Υόρκη, μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε.

Value Bet Therapy Betting Tips

💣 22:00 Fortaleza v Vasco 2 DNB (3.30) Brasileirao – Serie A

✅ 02:30 Toronto v DC United 2 (2.80) ⚽ MLS

💣 03:00 Sao Paulo v Goias 2 DNB (5.00) Brasileirao – Serie A

😎 05:30 Seattle v New York RB 2 DNB (3.00) ⚽ MLS

💡 Τα τοπ προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.