','

' ); } ?>

Νύχτα Στάσου – Trixie καύσωνα

NOCHES DE FÚTBOL που στο στοίχημα θα πει Νύχτα Στάσου! Σαν Κυριακή βράδι σε παραλία της Αττικής. Με την τσίκνα απ’ τα σουβλάκια να μοιάζει σαν καπνογόνα στο Μαρακανά. Εκεί που το value bet της La Calera μοιάζει πιο δροσιστικό και από μπύρα στην άμμο…

NOCHES DE FÚTBOL – Apostas Futebol

Αυτό που μας νοιάζει στο στοίχημα είναι τα odds. Οι αποδόσεις καθορίζουν αν κάτι αξίζει ή δεν παίζεται. Όχι η πρόβλεψη. Εδώ δεν κάνουμε προγνωστικά στοιχήματος. Κάνουμε αξιολόγηση πιθανοτήτων.

Τα odds μπορεί να είναι low calibre ακόμη και σε Top πρωταθλήματα όπως το Brasileirão. Μπορεί να μιλάμε για το σημαντικότερο πρωτάθλημα της Λατινικής Αμερικής. Αλλά η τεχνογνωσία των odds εξαντλείται στα expected goals και τα analytics.

Το θέμα όμως είναι ότι οι ξεροί αριθμοί λένε τη μισή αλήθεια. Την άλλη μισή (ή και παραπάνω) την καθορίζουν ποιοτικοί παράγοντες και άυλες συνιστώσες. Δηλαδή μη παραμετροποιήσιμο input, οπότε και σχεδόν αδύνατο να εισαχθεί σε μαθηματικό μοντέλο.

NOCHES DE FÚTBOL Προγνωστικά στοιχήματος Bet Therapy
Προγνωστικά στοιχήματος ή noches value bet ?

Value bet σε Brasileirão & Chile

Δυνατή έδρα η Φορταλέζα, αλλά τελευταία βγάζει την ψυχή των οπαδών της. Αναιμικές νίκες στο όριο και με αρκετή δόση τύχης. Κλασσική ομάδα κόντρας η Κουγιάμπα που βολεύεται καλύτερα εκτός έδρας. Το πιθανότερο είναι να ελέγξει τον ρυθμό και να κάνει το 1.65 του άσσου να μοιάζει ανέκδοτο.

Από πολύ τυχερό διπλό στην Κατόλικα (0-1 στο 87΄ αντί για 2-0) η Έβερτον. Πολύ ενδιαφέρον ρόστερ με αρετές στην κόντρα η Λα Καλέρα. Ντέρμπι με αντιπαλότητα για 2.40 στον άσσο. Η αγορά βέβαια λέει 1.85! Ποιος έχει δίκιο; Θα το μάθουμε το βράδυ.

Προγνωστικά στοιχήματος – Bolivar

Κλείνουμε με Βολιβία και το Royal Pari v Bolivar. Δεν υπάρχει η παραμικρή σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων. Από καμία άποψη. Πόσο μάλλον όταν η Μπολιβάρ έρχεται από 4 σερί νίκες εντός συνόρων.

Τώρα που καθάρισε με το Copa Libertadores, η Bolivara γκαζώνει ήδη πρωτάθλημα. Την επόμενη εβδομάδα υποδέχεται την The Strongest, οπότε με δύο νίκες ξαναμπαίνει στο κόλπο του τίτλου. Έχει τουλάχιστον 50% να κερδίσει απόψε και το διπλό στο 2.30 είναι value bet.

Bet Therapy Betting Tips

Κλασσικό trixie με value bet από Χιλή, Βολιβία και Βραζλία απόψε. Όλα good και φύγαμε για βουτιές!

Noches value bet προγνωστικά στοιχήματος
Προγνωστικά στοιχήματος ή Noches value bet

💡 Τα τοπ προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.