','

' ); } ?>

Νύχτα Στάσου – Μες τα λιμανίσια τα μπαρ

NOCHES DE FÚTBOL που στο στοίχημα θα πει Νύχτα Στάσου! Σαν στριγκό μπαντονεόν που κρατάει το μέτρι σε νυχτερινό καρτέρι παράνομου μπουκάδικου στη Λα Πλάτα. Εκεί που το στοίχημα μπλέκεται με τις φωνές των compadres που κουμαντάρουν τα εφημερεύοντα μπαρ του λιμανιού. Και το value bet είναι να βγεις άθικτος…

NOCHES DE FÚTBOL – The Strongest

Δεν μπορείς να πεις πολλά για ένα πρωτάθλημα που είχε διακοπεί λόγω – δημόσια παραδοχή – στημένων αγώνων. Μπορείς μόνο να ελπίζεις ότι στην επανέναρξη του, θα έχει λιγότερα “ευτράπελα”. Υπό κανονικές συνθήκες λοιπόν, η The Stronger έχει πάνω από 50% να βγάλει διπλό.

Tacuary Value Bet

Τυφλός εναντίον μονόφθαλμου σε τοπικό ντερμπάκι στην Primera División της Παραγουάης. Ε λοιπόν, εμείς θα πάμε με τον μονόφθαλμο (Tacuary) που θα έχει και ντεμπούτο προπονητή! Εκτός τόπου και χρόνου τα odds των μπουκ.

Στοίχημα – Serie A odds

Κλείνουμε (κυριολεκτικά) με Serie A Ecuador. Εδώ έχουμε το προαιώνιο ερώτημα. Αρκεί το υψόμετρο του Κίτο για να δικαιολογηθούν κουλά odds και το 6.20 στην καλύτερη ομάδα; Κοντός ψαλμός αλληλούια…

Bet Therapy Betting Tips – Νυχτερινό Στοίχημα

Με Βολιβία, Παραγουάη και Εκουαδόρ θα ξενυχτήσουμε απόψε. Τρία ματσάκια με καλύτερες πιθανότητες από αυτές που λέει ο μπουκ. Ο ορισμός του value bet δηλαδή.

NOCHES DE FÚTBOL VALUE BET
NOCHES DE FÚTBOL VALUE BET

💡 Τα τοπ προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.