','

' ); } ?>

Νύχτα Στάσου – Value bet σε Βολιβία, Περού, Χιλή

NOCHES DE FÚTBOL που στο στοίχημα θα πει Νύχτα Στάσου! Με απίθανα γκολ και value bet στα όρια του μαγικού ρεαλισμού. Σαν μεζούρα που βούτηξαν από την μπάρα του μπάρμαν μεθυσμένοι διαιτητές για να μετρήσουν τα σπασμένα δοκάρια…

NOCHES DE FÚTBOL – Προγνωστικά Latin America

Από κουβά σε κουβά έχουμε πάει στη Λατινική Αμερική και το MLS τελευταία. Έχουμε πιάσει 0/6 πάμε σήμερα για το 0/9! Έμπειρο όμως κουβά με NOCHES DE FÚTBOL σε Βολιβία, Περού και Χιλή.

Στοίχημα στη Χιλή

🏟 Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Universidad Catolica φέτος, είναι η νομαδική ζωή. Λόγω έργων στο γήπεδο της, μετράει μόλις δύο νίκες σε 6 εντός (2-3-1). Σε ουδέτερο γήπεδο θα υποδεχθεί σήμερα και την επικίνδυνη Huachipato. Στο Estadio El Teniente της μακρινής Rancagua – κάτι που μοιάζει να έχει αγνοηθεί από τις αποδόσεις.

H Huachipato είναι η θετική έκπληξη του πρωταθλήματος. Στη 2η θέση με 7-1-3 και επιθετική προσέγγιση εκτός έδρας (4-1-1, 11-6 γκολ) αδικείται από τις αποδόσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός έδρας έχει σκοράρει τρία γκολ παραπάνω!

Value bet αουτσάιντερ

Κλείνουμε με δύο αουτσάιντερ. Τέτοια εποχή πέρυσι και πρόπερσι η Always Ready έπαιζε στους ομίλους του Copa Libertadores. Τώρα ψάχνεται στη μέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Παραμένει όμως πολύ ανώτερο ρόστερ από την Vaca Diez.

Κλείνουμε με Liga 2 Peru. Πρώτο εντός για την Carlos Stein που έχει ξεκινήσει με δύο καθαρές ήττες. Οι παλιότεροι ίσως θυμάστε την Comerciantes σαν Loreto. Πολύ ισορροπημένο το σημερινό στο Chiclayo, την “πόλη της φιλίας” για την 4η αγωνιστική. Ματς για 2.10+ και όχι 1.72!

Value Bet Therapy Betting Tips

📊 21:00 Carlos Stein v Comerciantes 2DNB (3.10) ⚽ Peru Liga 2

📈 22:00 Vaca Diez v Always Ready 2 (3.00) ⚽ Bolivia Division Profesional

🏟 03:30 Universidad Catolica v Huachipato 2 DNB (3.20) ⚽ Chile Primera Division

💡 Τα τοπ προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.