','

' ); } ?>

Προγνωστικά Euro 2024: Norway value bet

Δεν υπάρχει στοίχημα στην καριέρα του Erling Braut Haaland που να μην μπορεί να το κερδίσει. Σε συνδυασμό με μια σπουδαία φουρνιά (πχ Ødegaard, Sørloth) μπορεί άνετα να βάλει τη Νορβηγία στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Το να προσφέρεται αουτσάιντερ στο Όσλο, είναι value bet, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Τσέκαρε εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος και τις αναλύσεις του Bet Therapy για το Euro 2024.

Προγνωστικά Euro 2024

Η Ισπανία έχει ουσιαστικά περάσει. Η δε Νορβηγία κάνει εξαιρετική καμπάνια και είναι στα ντουζένια της. Θα κερδίσει την Ισπανία στο Όσλο; Φυσικά και δεν ξέρουμε. Ξέρουμε όμως πως το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Value Bet of the Day

Ο μπουκ λέει πως οι Ισπανοί έχουν 50% για την νίκη. Εμείς πάλι της δίνουμε λιγότερο από 40% – εξ ου και το value bet. Μας έχει καρφωθεί και η εικόνα του ματς στην Ισπανία στα τέλη Μαρτίου.

Οι Ισπανοί προηγήθηκαν με 1-0 στο 13΄. Από εκείνη τη στιγμή όμως, η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο ήταν η Νορβηγία. Σπατάλησε αρκετές καθαρές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει – σπανίως η Ισπανία δέχεται τόσες φάσεις. Εντέλει στο 83΄ έγινε το 2-0 κόντρα στη ροή και το ματς έληξε με το εντελώς πλασματικό 3-0!

Στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2024

Πάμε με ένα ατόφιο value bet. Το 4.25 των Νορβηγών είναι ο ορισμός του value bet.

Στοίχημα – Ο ορισμός του value bet

Bet Therapy Team

✅ Διαβάστε καθημερινά τις Αναλύσεις των Top Αγώνων για στοίχημα και το Πρόγραμμα TV της ημέρας.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.