','

' ); } ?>

Η παράδοση δεν παίζει στοίχημα

Η παράδοση δεν ευνοεί καθόλου απόψε τη Σέλτικ, στο παιχνίδι που θα δώσει στη Λειψία. Η παράδοση όμως δεν παίζει μπάλα, ούτε στοίχημα. Μπάλα παίζουν οι παίκτες και ενίοτε οι προπονητές. Θα μου πεις η Λειψία μετά την αλλαγή προπονητή έδειξε σαφή δείγματα βελτίωσης.

Ο Ποστέκογλου όμως δεν είναι κανένας χθεσινός (εδώ τα έχει κάνει αγροτικό στην Παναχαϊκή πριν πάει την Αυστραλία Μουντιάλ) σε ομάδα με σήμα το Ρεντ Μπουλ θα κολλήσει; Η ουσία είναι ότι τόσο στο 1-1 με τη Σαχτιόρ (που ήταν σαφώς καλύτερη), όσο και στο εντελώς πλασματικό 0-3 από την Ρεάλ Μαδρίτης, πιστοποίησε ότι έχει σοβαρό potential.

Σιγά μη φοβηθεί!

Φανέλα κατηγορίας φτερού η Λειψία, το γήπεδο θα δονείται από τις ουρανομήκεις ιαχές των δεκάδων χιλιάδων Σκωτσέζων και το διπλό στο 5,50 το κυκλώνω εύκολα, ακόμη κι αν δεν έχει κερδίσει δυο αιώνες σε γερμανικό έδαφος. Έλα τώρα που η Λειψία, αυτό το συνονθύλευμα του “modern football” θεωρείται γερμανική ομάδα, σοβαρά τώρα;

Το μόνο που φοβάμαι είναι ότι προχθές έσπασε τη γκίνια του, εκείνος ο Τίμο Βέρνερ που είναι να μην πάρει μπρος. Βάζω λοιπόν και μια μάρκα στο στοίχημα να σκοράρει δίγκολο ο Βέρνερ για ασφάλεια και είμαστε κομπλέ.