','

' ); } ?>

Αλενατορε: Και τα λέμε και τα παίζουμε

Ο Αλενατoρε δεν δίνει προγνωστικά για στοίχημα ούτε ψάχνει value bet. Δεν χρειάζεται στατιστικά και γραφήματα. Μιλάει απλά στο γήπεδο. Και τα λέμε και τα γράφουμε. Ο Αλενατόρε είναι απλά πολυτέλεια για το κάθε Bet Therapy.

Απαγόρευση Δηλώσεων

Ο Αλενατόρε δεν κάνει δηλώσεις. Ούτε οι προγραμματικές, ούτε τίποτα. Προτιμά να μιλά στο γήπεδο. Γιατί όπως είχε πει κάποτε και ο Χάπελ, το να κάνεις δηλώσεις, είναι σαν δάνειο με δόσεις. Κάποια στιγμή θα σου μείνουν μόνο οι τόκοι. Αυτό ισχύει ταυτόσημο, είτε είσαι στην Λοζάνη, είτε στην Κοζάνη και στην Πράγα και στην Πάργα. Από το να πίνεις εσπρέσο παρόχθια στου Κόμο τη λίμνη, μέχρι φραπέ στο Παραλίμνι…

Το Value Bet του Θεσπρωτού

Το project του Χουάν Ραμόν Ρότσα (Μπουμπλής για τους παλιότερους) στον Θεσπρωτό, είναι από τα 3-4 υγιή πράγματα που έχουν ευδοκιμήσει στη στέρφα γη του ελληνικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια. Και αν δεν έβρεχε από το πρωί σήμερα στην Ηγουμενίτσα – με ότι συνεπάγεται για την κατάσταση του τερέν – θα μιλάγαμε για τον ξερό άσσο του 3,00.

Στοίχημα Γ΄ Εθνική

Και τα λέμε και τα παίζουμε. Εκεί όμως που υπάρχει ακόμη κανονικό ποδόσφαιρο στο Ελλάντα. Στους πέντε ομίλους της Γ΄ Εθνικής. Που φυσικά είναι πολύ πιο αξιόπιστη από τον κλαυσίγελο της Σούπερ Λιγκ 2.

⚠ Η Αλεξανδρούπολη πληρώνει τη συνειδητή επιλογή να αλλάξει σχεδόν όλο το ρόστερ και να βασιστεί σε παίκτες από την πόλη και τον Νομό. Ή μάλλον την πλήρωσε ήδη ο προπονητής Ουσταμπασίδης που ανέλαβε τελευταία στιγμή να μαζέψει τα ασσυμάζευτα. Φυσικά δεν έχει βρει αντικαταστάτη και ταξίδεψε με υπηρεσιακό δίδυμο στον πάγκο στην Καβάλα, να αντιμετωπίσει μια σαφώς καλύτερη ομάδα.

📈 Αντιθέτως ο ΑΠΣ Πάτραι θα έχει απόψε ντεμπούτο ενός εξαιρετικά ικανού προπονητή που ξέρει άριστα την κατηγορία. Μπορεί να μην έχει ξεκινήσει καλά, αλλά σαν ρόστερ είναι ανώτερος από τον Πανγυθεατικό και λογικά θα κάνει σεφτέ στις νίκες απόψε.

Ραντεβού next week,

Αλενατορε

Bet Therapy Betting Tips

Στοίχημα. Τα value bet του Αλενατορε
Τι θα έπαιζε στοίχημα ο Αλενατορε

✅ Τα πάντα όλα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας μέχρι και τη Γ΄ Εθνική, μόνο στο Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.